Ντεσάμπ : «Η σημερινή Γαλλία είναι διαφορετική από εκείνη του Euro 2016»

Ντεσάμπ : «Η σημερινή Γαλλία είναι διαφορετική από εκείνη του Euro 2016»

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ μίλησε για τη διαφορά που έχει η σημερινή εθνική Γαλλίας σε σχέση με εκείνη που έφτασε στον τελικό του Euro 2016, αλλά και για τον Κιλιάν Μπαπέ.

Το απόγευμα της Κυριακής (15/07, 18:00) η εθνική Γαλλίας αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Κροατίας, στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του μεγάλου αγώνα, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ μίλησε για τη διαφορά που έχει η τωρινή ομάδα του σε σχέση με αυτήν που έφτασε στον τελικό του Euro 2016, όπου ηττήθηκε από την Πορτογαλία, αλλά και για τον Κιλιάν Μπαπέ. Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις τρεις… λέξεις – κλειδιά για τον τελικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αποτελεί ήδη τεράστιο προνόμιο το γεγονός ότι θα παίξουμε έναν τέτοιο αγώνα. Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο και πιο ισχυρότερο από αυτό. Φροντίσαμε να προετοιμαστούμε για αυτόν τον αγώνα με τον καλύτερο τρόπο. Ηρεμία, εμπιστοσύνη και συγκέντρωση στο στόχο. Αυτές είναι οι τρεις σημαντικότερες λέξεις πριν τον τελικό».

Για τον Κιλιάν Εμπαπέ: «Ο Κιλιάν είναι πολύ ταλαντούχος και το αποδεικνύει σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν κάνω ειδική μεταχείριση».

Για τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα σε παίκτες και προπονητές: «Υπάρχουν πολλές διαφορές ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τον προπονητή. Ο προπονητής ζει μέσα από τους παίκτες του, είναι στην διάθεσή τους, το παιχνίδι ανήκει σε αυτούς και η επιτυχία του προπονητή συνδέεται με την δική τους».

Για την ομάδα του σε σχέση με αυτή του 2016: «Η σημερινή ομάδα είναι διαφορετική από αυτή του Euro του 2016. Υπάρχουν παίκτες στη σημερινή σύνθεση που δεν ήταν τότε. Η ομάδα μου είναι νεαρή. Όλοι οι αντίπαλοι μας είχαν περισσότερη εμπειρία. Οι υπόλοιποι εννέα παίκτες που έζησαν και τον τελικό του EURO ξέρουν τι πρέπει να κάνουν αλλά σε κάθε περίπτωση κάθε τελικός είναι ένα ξεχωριστό γεγονός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ