Και πώς να χάσεις αν ποτέ δεν… κυνηγάς στο σκορ;

Η Γαλλία, με τον κυνισμό που της επέβαλε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, κατάφερε να πανηγυρίσει παγκόσμιο τίτλο, ενώ βρέθηκε μόλις 9’ πίσω στο σκορ σε ολόκληρη τη διοργάνωση.


Και πώς να χάσεις αν ποτέ δεν… κυνηγάς στο σκορ; | to10.gr

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ κατηγορήθηκε κατά καιρούς για το γεγονός πως χαλιναγώγησε το ταλέντο των παικτών του και παρουσίασε μια πολύ συντηρητική Γαλλία, πάντα με βάση το υλικό που είχε στα χέρια του. Όμως όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος και οι επικριτές του Γάλλου Ομοσπονδιακού τεχνικού κατάπια τη γλώσσα τους.

Η Γαλλία που παρουσίασε στα γήπεδα της Ρωσίας ο Ντεσάμπ ήταν πολύ physical βασιζόμενη στα μεγάλα κορμιά των Παβάρ, Ουμτιτί, Βαράν, Πογκμπά και Ζιρού, εξαιρετική στην κάλυψη χώρων με τους Ματουιντί και Καντέ να καταπίνουν χιλιόμετρα και εξαιρετικά τεχνική με παίκτες όπως οι Βάσκες, Γκριεζμάν και Εμπαπέ να βάζουν τις πινελιές τους.

Νίκη προπονητή. Ήταν μία μεγάλη νίκη του Πέδρο Μαρτίνς που ήρθε στην κατάλληλη στιγμή.

Το σύνολο αυτό, έδειξε μεγάλη τακτική πειθαρχία, αφού τα πάντα ξεκινούσαν από την άμυνα. Το γεγονός αυτό μάλιστα, φάνηκε σε ένα απίστευτο στατιστικό. Η Γαλλία σε σύνολο 7 παιχνιδιών βρέθηκε μόλις 9’ να κυνηγά στο σκορ. Αυτό έγινε στο ματς κόντρα στην Αργεντινή όταν η Γαλλία βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Μερκάδο στο 48’ και χρειάστηκε μόλις 9 λεπτά για να ισοφαρίσει με τη γκολάρα του Παβάρ.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο