Σημαντικά πράγματα που κάνουν έναν άντρα να «φτιάχνεται» υπερβολικά πολύ

Σημαντικά πράγματα που κάνουν έναν άντρα να «φτιάχνεται» υπερβολικά πολύ

Ίσως να μην περίμενες καν ότι θα τον άναβαν.

Έχουμε πει κατ επανάληψη ότι οι άνδρες είναι κυρίως οπτικοί τύποι και γι αυτό ερεθίζονται με το γυμνό, αλλά στ’ αλήθεια δεν είναι μόνο αυτό που τους ανάβει.
Για την ακρίβεια, τα υπόλοιπα δέκα πράγματα που έχει διαπιστωθεί ότι τους ερεθίζουν είναι εντελώς απροσδόκητα που μάλλον θα σας ξαφνιάσουν όπως κι εμάς.
Την επόμενη φορά που θα γυρίζεις από το γυμναστήριο φορώντας το παλιό του Tshirt που θα σου είναι μεγάλο μην εκπλαγείς αν δεν προλάβεις να μπεις σπίτι και κάνετε σεξ.
1. Τα σημάδια που αφήνει το μαγιό όταν μαυρίζεις
Χωρίς να θέλουμε να πούμε ότι η sun kissed επιδερμίδα σου δεν τους αρέσει, η αλήθεια είναι ότι εκτιμούν περισσότερο τις λευκές γραμμές που αφήνουν στο δέρμα σου τα κορδόνια από το μπικίνι σου.
2. Τα αθλητικά ρούχα
Όπως είπαμε και στην εισαγωγή εσύ μπορεί να νιώθεις στα χειρότερά σου όταν επιστρέφεις ιδρωμένη με τις φόρμες από το γυμναστήριο εκείνοι όμως γουστάρουν ανελέητα. Το ίδιο τους αρέσεις όταν φοράς το φούτερ τους και βλέπεις δίπλα του τηλεόραση ή τα sneakers σου και ένα κολάν για να βγείτε βόλτα.
3. Γυαλιά μυωπίας
Καιρός να ξεπεράσεις το κόμπλεξ που τυχόν ένιωθες από μικρή επειδή δε βλέπεις όσο καλά θα έπρεπε και φοράς γυαλιά μυωπίας ή αστιγματισμού. Στα δικά τους μάτια αυτά σου προσθέτουν κύρος, σε κάνουν ενδιαφέρουσα και θέλουν να σε κάνουν να “αμαρτήσεις” μαζί τους επειδή δείχνεις πολύ συνεσταλμένη.
4. Τα καπέλα τύπου jokey 
Όπως είπαμε και πριν, οτιδήποτε αθλητικό πάνω σου τους αρέσει αφού σε όλη τους τη ζωή αγαπούν τα σπορ. Αν σε δουν με το καπέλο της αγαπημένης τους ομάδας η καρδιά τους θα χτυπήσει δυνατά, αν σε δουν με της αντίπαλης θα θέλουν να σε “κερδίσουν” στην έδρα σου.
5. Το να ξέρεις καλή γραμματική
Μια γυναίκα που μιλάει σωστά ελληνικά, γράφει χωρίς ορθογραφικά και δεν πετάει κοτσάνες είναι αφροδισιακή για εκείνους γιατί δείχνει καλλιεργημένη και όχι αστροπελέκι. Αρκεί να είναι και αυτοί στην ίδια κατάσταση για να το εκτιμήσουν.
7. Το άρωμά σου
Η μυρωδιά είναι η αίσθηση που είναι πιο στενά συνδεδεμένη με τη μνήμη. Ειδικά στους άντρες που σε φημίζονται για τη μνήμη τους, το όμορφο άρωμά σου θα είναι αυτό που θα χαραχθεί στο υποσυνείδητό τους. Όσο πιο ωραίο είναι τόσο το καλύτερο.
8. Όταν φοράς ένα κόκκινο φόρεμα 
Σύμφωνα με μελέτες το κόκκινο είναι το χρώμα που είναι περισσότερο συνδεδεμένο με την επανάσταση και την εξέγερση σε όλα τα επίπεδα γιατί διεγείρει. Αν θέλεις να τον αποπλανήσεις ξέρεις πλέον τι να φορέσεις.
9. Το να ξαπλώνετε μαζί σε καθαρά σεντόνια
Λέγεται πως το καλύτερο σεξ που έχουν στη ζωή τους οι άνθρωποι έχει χαρακτηριστεί εκείνο που κάνουν μετά τη θάλασσα, όταν έχουν κάνει το ντους τους και ξαπλώνουν στα καθαρά σεντόνια ενός ξενοδοχείου. Δε μπορούμε να διαφωνήσουμε.
10. Το να έχεις πλάκα
Η αίσθηση του χιούμορ πάντοτε είναι σέξυ. Το καλύτερο πράγμα σε μια σχέση είναι να κάνει ο ένας τον άλλον να γελάει. Το αμέσως επόμενο είναι να γίνονται αμοιβαία προκαταρκτικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ