Κι όμως υπάρχουν άντρες που προσποιούνται οργασμό!

Κι όμως υπάρχουν άντρες που προσποιούνται οργασμό!

Μύθοι κι αλήθειες για τον ανδρικό οργασμό

Μπορεί οι έρευνες να δείχνουν ότι όλο και περισσότερες γυναίκες προσποιούνται οργασμό, ωστόσο δεν είναι μόνο εκείνες που παίρνουν «Οσκαρ ερμηνείας» στο κρεβάτι.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους άνδρες, όσο κι αν οι ίδιοι νιώθουν αμήχανα και άβολα να το παραδεχτούν.

Ο ειλικρινής οργασμός έχει αδιάψευστα σημάδια, ωστόσο υπάρχουν φορές που ένας σύντροφος μπορεί να «ξεγελάσει» τον άλλο σύντροφο. Για τους περισσότερους άνδρες, η παραδοχή αυτής της κατάστασης είναι ταμπού αν και υπολογίζεται ότι πάνω από το 1/4 των ανδρών έχει προσποιηθεί οργασμό τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του.

Μια γυναίκα μπορεί να υποκριθεί οργασμό είτε για να ικανοποιήσει και να μην απογοητεύσει τον σύντροφό της, είτε γιατί δεν μπορεί να τον νιώσει.

Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που κάνουν τους άνδρες να υποκριθούν οργασμό και πώς μπορεί να μην γίνεται αντιληπτό;

Ο ανδρικός οργασμός είναι συνδεδεμένος με την εκσπερμάτιση, με την ολοκλήρωση της σεξουαλικής πράξης.

Μια γυναίκα μπορεί προσποιηθεί οργασμό για να επιταχύνει την σεξουαλική επαφή, ωστόσο και οι άνδρες προβαίνουν σε μια τέτοια πρακτική χωρίς να γίνονται αντιληπτοί.

Σε αυτό το σημείο είναι φυσικό να τίθεται ένα ερώτημα: πώς μπορεί ο άνδρας να προσποιηθεί τον οργανισμό χωρίς να γίνει αντιληπτός αφού ο οργασμός είναι συνδεδεμένος με την εκσπερμάτιση, άρα με την εξώθηση σπέρματος, ενός υγρού ορατού με γυμνό μάτι.

Το ερώτημα απαντάται μέσω του κολπικού σεξ. Το προφυλακτικό που φορά ο άνδρας κατά τη διάρκεια της πράξης σε συνδυασμό με τα κολπικά υγρά μπορούν να μην κάνουν αντιληπτή την εκσπερμάτιση.

1) Λόγω ευχαρίστησης της συντρόφου του

Πολλοί άνδρες δεν διστάζουν να προσποιηθούν οργασμό για να μην φέρουν σε δύσκολη και αμήχανη θέση τη σύντροφό τους. Φοβούνται ότι μια γυναίκα θα νιώσει μειονεκτικά απέναντι στον σύντροφό της αν νιώσει ότι δεν τον ικανοποίησε.

2) Από εγωισμό:

Για πολλούς άνδρες ένας ψεύτικος οργασμός είναι προτιμότερος από την ανυπαρξία του για λόγους… υπερηφάνιας. Ενας άνδρας το πιθανότερο να νιώσει άβολα αν νιώσει ότι δεν θα καταφέρει να έρθει σε οργασμό κατά τη διάρκεια της πράξης.

3) Για να μην σε χάσει:

Μέσα από το σεξ ο άνδρας θέλει να κάνει την γυναίκα να τον θαυμάζει, θεωρεί ότι με το καλό σεξ εκείνη δένεται ακόμα περισσότερο μαζί του. Αν, όμως, δείξει «λίγος» στα μάτια της φοβάται ότι εκείνη μπορεί και να φύγει. Ενας άνδρας, λοιπόν, μπορεί να έρθει να δείξει ότι έχει έρθει σε οργασμό… από ανασφάλεια.

4) Aπό κούραση ή από βαρεμάρα:

Ενας fake ανδρικός οργασμός μπορεί να είναι αποτέλεσμα κούρασης ή βαρεμάρας. Το σεξ, μην ξεχνάμε ότι είναι εγκεφαλική διαδικασία. Αν στον άνδρα δεν «ξυπνήσουν» οι αισθήσεις, ίσως και να μην καταφέρει εύκολα να νιώσει ηδονή κατά τη διάρκεια της πράξης. Ηδονή που με την σειρά της θα τον φέρει σε οργασμό.

5) Λόγω πρόωρης εκσπερμάτισης:

Ενας ψεύτικος οργασμός μπορεί να οφείλεται στην πρόωρη εκσπερμάτιση που ο άνδρας δεν θα ήθελε να γίνει αντιληπτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ