Αντώνης Ρέμος: Πρώτη φορά είδαμε το πρόσωπο της κόρης του στα social media

Αντώνης Ρέμος: Πρώτη φορά είδαμε το πρόσωπο της κόρης του στα social media

Η πιο τρυφερή φωτογραφία ever

Η χθεσινή γιορτή είναι ίσως από τις πι σημαντικές που έχουμε στην Ελλάδα, αφού με βεβαιότητα μπορείς να πεις πως γιορτάζει ο μισός πληθυσμός της χώρας. Εκτός από την Ελένη Μενεγάκη που γιόρταζε χθες και ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το κανάλι του Alpha, γιορτή είχε στο σπίτι και ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ.

Η κόρη τους Ελένη είχε την ονομαστική της γιορτή και ο τραγουδιστής ανέβασε στο Instagram account του την πιο όμορφη και τρυφερή θα λέγαμε φωτογραφία. Μια φωτογραφία που μας επέτρεψε –σχεδόν- να δούμε για πρώτη φορά το πρόσωπο της μικρής Ελένης.

Στη φωτογραφία είναι η κόρη του μαζί με τη γιαγιά της (aka μαμά του Αντώνη Ρέμου) και η μικρή απαθανατίζεται να δίνει στη γιαγιά της ένα πολύ τρυφερό φιλί. «Ο δρόμος της ζωής μου μέσα σε μια φωτογραφία …. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ», έγραψε στη λεζάντα τη φωτογραφίας του, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

Η φωτογραφία είναι αρκετά κοντινή και κάπως αλλοιωμένη, οπότε δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε εύκολα σε ποιον από τους δύο γονείς της μοιάζει η Ελένη. Ίσως με μια πρώτη ματιά να λέγαμε στην Υβόννη Μπόσνιακ, όμως και πάλι δεν το λέμε με σιγουριά.

Δες τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί παρακάτω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ