Ελένη Μενεγάκη: Η συγκινητική κίνηση του Ματέο που κανείς δεν έμαθε χθες

Ελένη Μενεγάκη: Η συγκινητική κίνηση του Ματέο που κανείς δεν έμαθε χθες

Ο σύζυγός της έκανε κάτι που η Ελένη δεν αποκάλυψε ποτέ on air

Η Ελένη Μενεγάκη είχε χθες την τιμητική της όχι μόνο λόγω εορτής αλλά και λόγω αποκαλύψεων. Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως φέτος αποχωρεί από τον Alpha όχι επειδή μετακομίζει σε άλλο κανάλι αλλά επειδή θέλει να κάνει ένα break. Θέλει να ξεκουραστεί, να απολαύσει πράγματα που δεν έκανε τα παλαιότερα χρόνια.

Η στιγμή ήταν αρκετά συγκινητική και η Ελένη φαινόταν συναισθηματικά φορτισμένη. Σκεφτόταν πολλές εβδομάδες τη στιγμή αυτή και είχε αποφασίσει πως θα αποχαιρετίσει εκείνη το κοινό με τον δικό της τρόπο και όταν θα αισθάνεται άνετα.

«Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν γιατί είναι ευκαιρία να κάνω μερικά πράγματα που δεν γεύτηκα, δεν έζησα. Δεν ξέρω πώς είναι. Δεν έχω ιδέα. Αλλά ξέρω πως την επόμενη σεζόν δε θα είμαι κάπου». Αυτά ήταν μερικά από τα λόγια της αλλά μόλις σήμερα μάθαμε μέσω της εκπομπής της Φαίης Σκορδά πως στο πλευρό της είχε τον Ματέο.

Ο σύζυγός της, χθες, βρέθηκε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη για να την στηρίξει καθώς θα έκανε αυτή την ανακοίνωση. Έφτασαν στα στούντιο του καναλιού με διαφορετικό αμάξι και ο Ματέο ήταν εκεί για εκείνην. Να γνωρίζει πως έχει στο πλευρό της τον δικό της άνθρωπο, εκτός από τους συνεργάτες της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ