Νατάσα Θεοδωρίδου: Έρχεται η πρώτη drive in συναυλία στη Γλυφάδα

Νατάσα Θεοδωρίδου: Έρχεται η πρώτη drive in συναυλία στη Γλυφάδα

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ανοίγει το 1ο Drive in Φεστιβάλ που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου

Την Τρίτη 2 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στη Γλυφάδα, ανοίγοντας τις εκδηλώσεις του Drive in Φεστιβάλ Γλυφάδας, στο Α΄ Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια που θα εμφανιστεί αφιλοκερδώς, θα έχει στην παρέα της, τον μοναδικό Παντελή Καναράκη.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν, όπως κάθε χρονιά, τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας. Οι κρατήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά, από αύριο Πέμπτη, 28 Μαΐου, στις 5 το απόγευμα, μέσα από το site του Δήμου Γλυφάδας www.glyfada.gr/drivein.

«Έκτακτες συνθήκες απαιτούν έκτακτες λύσεις» τονίζει ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου και προσθέτει: «Και φέτος θα χαρούμε μουσική, σινεμά, θέατρο, στο Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, με ασφάλεια, με αποστάσεις, μέσα από το αυτοκίνητό μας και με πλούσιο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί προσεχώς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ