Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τελικά οι... λαλάκηδες κατάλαβαν τι έγινε;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νατάσα Θεοδωρίδου: Έρχεται η πρώτη drive in συναυλία στη Γλυφάδα

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ανοίγει το 1ο Drive in Φεστιβάλ που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου

Νατάσα Θεοδωρίδου: Έρχεται η πρώτη drive in συναυλία στη Γλυφάδα | to10.gr

Την Τρίτη 2 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στη Γλυφάδα, ανοίγοντας τις εκδηλώσεις του Drive in Φεστιβάλ Γλυφάδας, στο Α΄ Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια που θα εμφανιστεί αφιλοκερδώς, θα έχει στην παρέα της, τον μοναδικό Παντελή Καναράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν, όπως κάθε χρονιά, τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας. Οι κρατήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά, από αύριο Πέμπτη, 28 Μαΐου, στις 5 το απόγευμα, μέσα από το site του Δήμου Γλυφάδας www.glyfada.gr/drivein.

«Έκτακτες συνθήκες απαιτούν έκτακτες λύσεις» τονίζει ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου και προσθέτει: «Και φέτος θα χαρούμε μουσική, σινεμά, θέατρο, στο Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, με ασφάλεια, με αποστάσεις, μέσα από το αυτοκίνητό μας και με πλούσιο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί προσεχώς».