Πάνω από ένας μισθός για τη συμπλήρωση του άλμπουμ της Panini

Πάνω από ένας μισθός για τη συμπλήρωση του άλμπουμ της Panini

Ο υψηλός πληθωρισμός πλήττει σοβαρά και το προσφιλές χόμπι των ποδοσφαιρόφιλων.

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης μετρά αντίστροφά πλέον για την σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τα γήπεδα του Κατάρ αναμένεται να ανοίξουν τις πύλες τους τον προσεχή Νοέμβριο, με σκοπό να υποδεχθούν τα μεγάλα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου τα οποία θα μονομαχήσουν με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο.

Φυσικά πάντα πριν από κάθε Μουντιάλ οι ποδοσφαιρόφιλοι ξεκινούν την συλλογή με τα μαγικά χαρτάκια της Panini με σκοπό να συμπληρώσουν το άλμπουμ της ιταλικής εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: Έτοιμος για τη μεγάλη μεταγραφή ο Βλαχοδήμος: Συμφώνησαν Άγιαξ και Μπενφίκα (pic)

Ωστόσο η συμπλήρωση φέτος αναμένεται να είναι αρκετά δαπανηρή. Η Panini SpA αύξησε τις τιμές για τα πακετάκια που περιέχουν πέντε αυτοκόλλητα κατά 12,5% στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανεβάζοντας έτσι το κόστος συμπλήρωσης του άλμπουμ με 670 αυτοκόλλητα σε περίπου 870 στερλίνες, δηλαδή περισσότερα από 1.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, η Panini κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ για το Παγκόσμιο Κύπελλο πριν από τη διοργάνωση του 1970 στο Μεξικό. Από τότε, έχει προσελκύσει παιδιά και ενήλικες συλλέκτες, που συγκεντρώνονται στο σπίτι, στους δρόμους και τώρα στο διαδίκτυο, για να ανταλλάξουν κάρτες σε μια προσπάθεια να ολοκληρώσουν τις συλλογές τους με αυτοκόλλητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ