Κλάιφερτ: «Λείπει χρόνος από Ντε Γιονγκ και Ντεπάι, θα είναι δύσκολα στα προημιτελικά για την Ολλανδία»

Κλάιφερτ: «Λείπει χρόνος από Ντε Γιονγκ και Ντεπάι, θα είναι δύσκολα στα προημιτελικά για την Ολλανδία»

Ο Πάτρικ Κλάιφερτ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην εθνική Ολλανδίας και κυρίως στους διεθνείς Ντε Γιόνγκ και Ντεπάι.

Οι Ολλανδοί διεθνείς Φρένκι ντε Γιονγκ και Μέμφις Ντεπάι είχαν ανάγκη από περισσότερα λεπτά συμμετοχής στη Μπαρτσελόνα, προκειμένου να έχουν αντίκτυπο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, σύμφωνα με τον πρώην Ολλανδό επιθετικό Πάτρικ Κλάιφερτ.

Και οι δύο παίκτες σχεδόν πιέστηκαν να εγκαταλείψουν τη Μπαρτσελόνα προκειμένου να δημιουργηθεί δημοσιονομικός χώρος για τις νέες αφίξεις αλλά παρέμειναν στη Βαρκελώνη, με τον Κλάιφερτ να λέει ότι αυτή η απόφαση μπορεί να περιόρισε τις ευκαιρίες τους στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε επίσης: Ο Αθανασιάδης έστειλε… μήνυμα σε Στάνκοβιτς και Αλμέιδα

«Δεν είναι καλό σημάδι, όλοι γνωρίζουν το επίπεδο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Χρειάζεσαι λεπτά στα πόδια για να μπορέσεις να παίξεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο» είπε ο Κλάιφερτ στο Reuters.

«Σε αυτό το επίπεδο, στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να παίξεις τουλάχιστον 75 λεπτά. Όταν οι παίκτες δεν φεύγουν για οποιονδήποτε λόγο, τότε πρέπει επίσης να γνωρίζουν τις συνέπειες, ότι δεν θα παίξουν τα λεπτά που χρειάζονται πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο», πρόσθεσε.

Η Εθνική Ολλανδίας είναι 15 ματς αήττητη, αλλά ο Κλάιφερτ είπε ότι αυτό δεν σημαίνει τίποτα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Πιστεύω ότι θα περάσουν από τη φάση των ομίλων και την επόμενη φάση, στα προημιτελικά, ξεκινά το πραγματικό Παγκόσμιο Κύπελλο. Νομίζω ότι εκεί θα αντιμετωπίσουν κάποιες δυσκολίες με άλλες χώρες, Γαλλία, Βραζιλία και Αργεντινή. Αυτές οι χώρες έχουν παίκτες που μπορούν να αποφασίσουν ένα παιχνίδι σε ένα δευτερόλεπτο», συμπλήρωσε.

Την τελευταία φορά που ο Φαν Γκάαλ ήταν προπονητής της Ολλανδίας, την οδήγησε στους ημιτελικούς το 2014 και στην τρίτη θέση

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ