Σε αναμμένα… κάρβουνα με τους τραυματισμούς των Ντιμπάλα και Ντι Μαρία ο Μέσι

Σε αναμμένα… κάρβουνα με τους τραυματισμούς των Ντιμπάλα και Ντι Μαρία ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι ανησυχεί για την κατάσταση των Πάουλο Ντιμπάλα και Άνχελ Ντι Μαρία ενόψει Μουντιαλ.

Ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι, δήλωσε ότι ανησυχεί για τους πρόσφατους τραυματισμούς των διεθνών συμπαικτών του, Άνχελ Ντι Μαρία και Πάουλο Ντιμπάλα, αλλά ελπίζει ότι αμφότεροι θα αναρρώσουν εγκαίρως για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Μέσι, ο οποίος έχει χάσει τους τελευταίους δύο αγώνες της Παρί Σεν Ζερμέν λόγω ενός προβλήματος στη γάμπα, πρόσθεσε ότι οι τραυματισμοί ήταν πάντα ανησυχία για τους παίκτες πριν από οποιαδήποτε μεγάλη διεθνή διοργάνωση.

«Είναι ανησυχητικό γιατί είναι ένα διαφορετικό Παγκόσμιο Κύπελλο, παίζεται σε διαφορετική στιγμή και είμαστε τόσο κοντά στη διοργάνωση που κάθε μικρό πράγμα που μπορεί να σου συμβεί, μπορεί να σε αφήσει έξω», δήλωσε ο «ψύλλος» στο DirecTV Sports.

«Ελπίζω να ανακάμψουν και οι δύο, να έχουν πολύ χρόνο για να γίνουν καλά για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε όλοι εκεί με καλή υγεία».

Ο Ντι Μαρία έχει ένα πρόβλημα στο μηρό, που αναμένεται να τον κρατήσει εκτός μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα, ενώ ο Ντιμπάλα έχει έναν τραυματισμό που θα μπορούσε να τον αποκλείσει από το να παίξει στο Κατάρ.

«Το να βλέπεις αυτά τα πράγματα είναι τρομακτικό, αλλά το να το σκέφτεσαι μπορεί να είναι αντιφατικό. Το καλύτερο είναι να ενεργείς κανονικά όπως πάντα, το να παίζεις είναι ο καλύτερος τρόπος για να είσαι καλά», πρόσθεσε ο Μέσι.

Η Αργεντινή κληρώθηκε στον Γ΄ όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μαζί με Σαουδική Αραβία, Μεξικό και Πολωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ