Ο τελικός των ονείρων: Οι υπολογιστές προβλέπουν συνάντηση Μέσι – Ρονάλντο με νικήτρια την Αργεντινή! (pic)

Ο τελικός των ονείρων: Οι υπολογιστές προβλέπουν συνάντηση Μέσι – Ρονάλντο με νικήτρια την Αργεντινή! (pic)

Οι supercomputers «μίλησαν» και έδωσαν την κούπα του Μουντιάλ στην Αργεντινή. Τελικός Μέσι - Ρονάλντο με την Αλμπισελέστε να το παίρνει στα πέναλτι!

Τρεις εβδομάδες απομένουν για την έναρξη του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού και γενικότερα αθλητικού event. Το Παγκόσμιο Κύπελλο βρίσκεται πλέον προ των πυλών και ήδη ο ποδοσφαιρικός πλανήτης έχει ξεκινήσει να μπαίνει σε mood Κατάρ.

Τα φαβορί υπάρχουν φυσικά. Φέτος ωστόσο φαίνεται πως οι ομάδες που μπορούν να φτάσουν μέχρι τη Γη της Επαγγελίας είναι πολλές. Περισσότερες από όσες υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Ο Μίτσελ δοκίμασε 11άδα με Μαρσέλο, Σαμασέκου και Ελ Αραμπί

Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Αργεντινή, Ισπανία, Πορτογαλία Αγγλία και Ολλανδία είναι οι ομάδες που θα μπορούσαν να φτάσουν στην κορυφή του πλανήτη τον Δεκέμβριο. Τα προγνωστικά έχουν πάρει «φωτιά», με τους book να δίνουν συνεχώς τις προβλέψεις τους.

Αυτή τη φορά όμως, ανέλαβαν οι υπολογιστές. Και μάλιστα όχι κάποιοι τυχαίοι αλλά κάποιοι ειδικοί supercomputers που χρησιμοποιούνται για πολύ συγκεκριμένες ενέργειες. Όπως έγινε γνωστό, σύμφωνα με τα προγνωστικά των εξιδεικευμένων υπολογιστών, ο τελικός του φετινού Μουντιάλ στο Κατάρ, θα είναι αυτός που θέλουν οι περισσότεροι φίλαθλοι του ποδοσφαιρικού πλανήτη.

Μέσι – Ρονάλντο, Αργεντινή – Πορτογαλία. Ο τελικός των ονείρων. Ο τελικός ανάμεσα στους δύο κορυφαίους της γενιάς αυτής. Ωστόσο οι υπολογιστές δεν έμειναν εκεί, καθώς έδωσαν και νικητή.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλμπισελέστε θα είναι αυτή που υποτίθεται ότι θα στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Κατάρ, επικρατώντας της Πορτογαλίας μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Αναμφίβολα, ένας τέτοιος τελικός, με μια τέτοια εξέλιξη θα «έριχνε» τον πλανήτη ολόκληρο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ