Απίστευτη αποκάλυψη Μέσι: «Δεν μπορούσα να κοιμηθώ…»

Απίστευτη αποκάλυψη Μέσι: «Δεν μπορούσα να κοιμηθώ…»

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τον Λιονέλ Μέσι έκανε ο πρώην ατζέντης του Αργεντινού, Φαμπιάν Σολντίνι.

Σχεδόν τρεις εβδομάδες απομένουν για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Τα φαβορί υπάρχουν φυσικά. Φέτος ωστόσο φαίνεται πως οι ομάδες που μπορούν να φτάσουν μέχρι τη Γη της Επαγγελίας είναι πολλές. Περισσότερες από όσες υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια.

Ένα από αυτά είναι φυσικά και η Αργεντινή, με τον Μέσι να είναι ο βασικός λόγος που η Αλμπισελέστε πιστεύει ότι φέτος μπορεί να φτάσει στην κορυφή. Οι εφιάλτες ωστόσο από το 2014 φαίνεται πως κυνηγάνε ακόμα τον pulga.

Διαβάστε επίσης: Ο «ξεροκέφαλος» Λουτσέσκου και ο Αλμέιδα που έπαψε να «ψάχνεται»…

Ο άλλοτε ατζέντης του Αργεντινού σούπερ σταρ, Φαμπιάν Σολντίνι, μίλησε σε ένα Μέσο της πατρίδας του για τον Μέσι και αποκάλυψε ότι το 2015, ο Αργεντινός δεν μπορούσε να ξεχάσει τον τελικό του 2014 απέναντι στη Βραζιλία, αντιμετωπίζοντας μάλιστα και πολλά προβλήματα με τον ύπνο του.

«Όταν ήμουν στο σπίτι του Μέσι το 2015, έναν χρόνο μετά από την τελευταία μας συνάντηση μου είπε: «Φάμπι, πάει ένας χρόνος που σκέφτομαι συνεχώς τον τελικό. Δεν μπορώ να κοιμηθώ». Είμαι σίγουρος ότι ο τελικός αυτός θα του «γυρίσει» το μυαλό στο φετινό Μουντιάλ», δήλωσε ο πρώην ατζέντης του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ