Τρέλα στα ύψη στην Σενεγάλη για Μανέ: «Θα τον πάμε σε μάγους, δεν γίνεται να μην είναι στο Κατάρ»

Τρέλα στα ύψη στην Σενεγάλη για Μανέ: «Θα τον πάμε σε μάγους, δεν γίνεται να μην είναι στο Κατάρ»

Παράνοια επικρατεί στην Σενεγάλη με τον τραυματισμό του Σαντιό Μανέ και την πολύ πιθανή απουσία του από το Κατάρ. Οι Σενεγαλέζοι για να το αποτρέψουν αυτό είναι διατεθειμένοι να επιστρατεύσουν ακόμα και μάγους.

Στο παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με την Βέρντερ Βρέμης πριν λίγες ημέρες τραυματίστηκε ο Σαντιό Μανέ και από τότε ένα ολόκληρο έθνος έχει χάσει τον ύπνο του…

Ο άσος των Βαυαρών συγκεντρώνει πολύ μεγάλες πιθανότητες να μην δώσει το «παρών» στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την χώρα του μετά τον τραυματισμό του, ωστόσο στην Σενεγάλη δεν είναι διατεθειμένοι να επιτρέψουν κάτι τέτοιο και θα επιστρατεύσουν κάθε μέσο για να ταξιδέψει ο Μανέ για Κατάρ.

Διαβάστε επίσης: «Μουρμούρα» στο Ντάλας για τον Ντόρσεϊ

Μάλιστα δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν μέχρι και μάγους για να ξεπεράσει ο 30χρόνος τον τραυματισμό του δήλωσε χαρακτηριστικά η Σενεγαλέζα Φατμά Σαμούρα, γενική δευθύντρια της FIFA.

Όσα αναλυτικά δήλωσε: 

«Θα κάνουμε τα πάντα. Θα πάμε σε μάγους. Δεν ξέρω αν θα βοηθήσουν, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάθε τρόπο. Περιμένουμε ένα θαύμα. Ο Μανέ πρέπει να είναι στο Κατάρ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ