Ανατροπή στο Μουντιάλ: Η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα με τους περισσότερους παίκτες στο Κατάρ, «έριξε» την Μπάγερν (pic)

Ανατροπή στο Μουντιάλ: Η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα με τους περισσότερους παίκτες στο Κατάρ, «έριξε» την Μπάγερν (pic)

Η αποχώρηση του Μανέ από το Κατάρ και το «κάλεσμα» του Λουίς Ενρίκε στον Μπαλντέ, έφερε ανατροπή δεδομένων όσον αφορά τον σύλλογο με τους περισσότερους εκπροσώπους στο Μουντιάλ.

Οι ανατροπές δεδομένων τις τελευταίες 24 ώρες και οι αλλαγές που έγιναν στις τελικές αποστολές της Σενεγάλης και της Ισπανίας μετά τα «κοψίματα» των τραυματιών Μανέ και Γκαγιά, έφεραν την Μπαρτσελόνα στην κορυφή της λίστας με τους περισσότερους διεθνείς που θα λάβουν μέρος στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης (17/11) η Μπάγερν Μονάχου ήταν ο σύλλογος που είχε (οριακά) τους περισσότερους παίκτες στις αποστολές των 32 ομάδων που θα πάρουν μέρος στο Μουντιάλ, μετρώντας συνολικά 17 διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης: Τρομερά σκηνικά στη Φιλαντέλφεια με Χάρελ και Αντετοκούνμπο: «Θα σε πλακώσω στο ξύλο, εδώ δεν είναι το γαμ…νο το Μιλγουόκι» (vids)

Μετά τον αποκλεισμό του Σαντιό Μανέ λόγω του τραυματισμού του στην περόνη του δεξιού ποδιού, που τον οδήγησε σε χειρουργική επέμβαση το βράδυ της Πέμπτης (17/11), οι Βαυαροί «έχασαν» έναν παίκτη κι έπεσαν στους 16.

Στον αντίποδα, η Μπαρτσελόνα, που είχε 16 διεθνείς ποδοσφαιριστές στις αποστολές του Μουντιάλ, «κέρδισε» άλλον ένα το μεσημέρι της Παρασκευής (18/11) με τον αποκλεισμό του τραυματία Χοσέ Γκαγιά στην ισπανική ομάδα και την κλήση του Αλεχάντρο Μπαλντέ των «μπλαουγκράνα».

Και πλέον οι Καταλανοί είναι εκείνοι που… προηγούνται στη σχετική λίστα, έχοντας 17 ποδοσφαιριστές στο Παγκόσμιο Κύπελλο σε 8 διαφορετικές Εθνικές Ομάδες. Προσπερνώντας και τη Μάντσεστερ Σίτι η οποία έχει αντίστοιχα 16 παίκτες «μοιρασμένους» στις 32 αποστολές των ομάδων που συμμετέχουν στο Μουντιάλ.

Στην 4η θέση είναι η Αλ Σαντ του Κατάρ με 15 παίκτες (στην πλειοψηφία τους μέλη της Εθνικής Κατάρ) και την πρώτη πεντάδα «κλείνει» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 14 διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ