Μουντιάλ, ημέρα 2η: Όλο το πρόγραμμα

Μουντιάλ, ημέρα 2η: Όλο το πρόγραμμα

Με τρεις μάχες σήμερα το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ του Κατάρ!

Η πρεμιέρα έγινε. Το Κατάρ… κατάφερε να γίνει η πρώτη χώρα που φιλοξενεί Παγκόσμιο Κύπελλο και γνωρίζει την ήττα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, καθώς το Εκουαδόρ έδειξε ότι απέχουν ποδοσφαιρικά οι δύο ομάδες, επικρατώντας πολύ εύκολα εν τέλει με 2-0.

Και αφού το «ποδαρικό» έγινε, ήρθε η ώρα να μπει σε φουλ ρυθμούς το Μουντιάλ, με τη σημερινή ημέρα να ανοίγει για τα καλά τον χορό των πολλών και συνεχόμενων παιχνιδιών. Τρία ματς έχει το σημερινό «μενού» της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.

Διαβάστε επίσης: Χάος έξω από το γήπεδο πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα του Κατάρ (vid)

Η Αγγλία κάνει το «ποδαρικό» της στις 15:00, αντιμετωπίζοντας το Ιράν για τον πρώτο αγώνα του δευτέρου ομίλου. Τα «τρία λιοντάρια» θέλουν να φέρουν επιτέλους… σπίτι την κούπα και για αυτό καλούνται να αποδείξουν σήμερα κιόλας ότι μπορούν.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ φέρεται να έχει επιλέξει σχηματισμό, όπως αναφέρεται στο Νησί, με τον Άγγλο κόουτς να γνωρίζει μάλιστα ότι δεν μπορεί να υπολογίζει τουλάχιστον για σήμερα στον Τζέιμς Μάντισον, καθώς ο 24χρονος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό που αποκόμισε στον τελευταίο αγώνα με τη Λέστερ.

Απέναντι τους, οι Άγγλοι θα βρουν δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, καθώς με τη φανέλα του Ιράν αγωνίζονται οι Μοχαμάντι και Χατζισαφί.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 18:00, Σενεγάλη και Ολλανδία «κλείνουν» την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου, με ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Οι πρωταθλητές Αφρικής βρίσκονται ακόμα σε κατάσταση «σοκ», καθώς ο ηγέτης της ομάδας, Σαντιό Μανέ, δεν θα δώσει τελικά το «παρών» στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Σισέ ωστόσο έχει πάει στο Κατάρ με μεγάλες βλέψεις και όνειρα, ευελπιστώντας σε μια πρόκριση στα νοκ άουτ και μια καλή πορεία στη διοργάνωση.

Απέναντι της, η Ολλανδία του Φαν Χάαλ. Οι «οράνιε» βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας φτάσει στο Κατάρ «αθόρυβα» και έτοιμοι για οτιδήποτε. Η Ολλανδία που έχει τα φόντα και το υλικό για μια καλή πορεία δεν θα έχει απόψε τον Μέμφις Ντεπάι ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό.

Το «μενού» κλείνει με το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της ημέρας. ΗΠΑ και Ουαλία αναμετριούνται το βράδυ (21:00) σε ένα «ντέρμπι», καθώς ο νικητής της αναμέτρησης αυτής θα πάρει μεγάλο προβάδισμα και για την πρόκριση στα νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της ημέρας:

15:00 Αγγλία – Ιράν (ΑΝΤ1+)
18:00 Σενεγάλη – Ολλανδία (ΑΝΤ1+)
21:00 ΗΠΑ – Ουαλία (ANT1)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ