Μουντιάλ 2022: Έσπασαν κάθε ρεκόρ οι καθυστερήσεις στους αγώνες της Δευτέρας

Μουντιάλ 2022: Έσπασαν κάθε ρεκόρ οι καθυστερήσεις στους αγώνες της Δευτέρας

Οι τρεις αναμετρήσεις της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας του Μουντιάλ έμειναν στην ιστορία καθώς έγιναν οι τρεις αγώνες με τις περισσότερες καθυστερήσεις στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων

Ιστορία έγραψαν οι τρεις αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας του Μουντιάλ

Συγκεκριμένα τα ματς  Αγγλία-Ιράν, Σενεγάλη-Ολλανδία και ΗΠΑ-Ουαλία σημείωσαν ρεκόρ καθυστερήσεων στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων από το 1966 και μετά  και έγιναν οι τρεις πρώτοι αγώνες με τον περισσότερο έξτρα χρόνο που έχει δοθεί.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπέλινγκχαμ ήταν… παντού: «Τρελά» στατιστικά στο πάρτι της Αγγλίας (pics)

Η πρώτη θέση ανήκει και με διαφορά στο Αγγλία- Ιράν καθώς στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκαν 14:08 λεπτά καθυστερήσεις ενώ στο δεύτερο 13:08 λεπτά.  Στην δεύτερη θέση βρίσκεται το δεύτερο ημίχρονο των ΗΠΑ-Ουαλία με 10:34 λεπτά και ακολουθεί επίσης το δεύτερο μισό του Σενεγάλη-Ολλανδία με 10:03.

Συνολικά μάλιστα σημειώθηκαν 59 λεπτά καθυστερήσεων και στα τρία παιχνίδια της Δευτέρας.

Σχετικά με το θέμα μίλησε ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της FIFA,  Πιερλουίτζι Κολίνα: «Αν θέλετε περισσότερο καθαρό χρόνο ποδοσφαίρου, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τόσες καθυστερήσεις. Αν σε ένα ματς μπουν τρία γκολ και σε κάθε ένα από αυτά χάνονται 60-90 δευτερόλεπτα, τότε μιλάμε για χαμένα 5-6 λεπτά. Και δεν μιλάω για τις διακοπές για το VAR, οι οποίες είναι πολύ συγκεκριμένες και προστίθεται με ακρίβεια στον έξτρα χρόνο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ