Ο Μπέλινγκχαμ ήταν… παντού: «Τρελά» στατιστικά στο πάρτι της Αγγλίας (pics)

Ο Μπέλινγκχαμ ήταν… παντού: «Τρελά» στατιστικά στο πάρτι της Αγγλίας (pics)

Η Αγγλία διέλυσε το Ιράν, με τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ να κάνει την διαφορά.

Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα της Αγγλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ. Οι παίκτες του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ είχαν «τρελά» κέφια, σκορπίζοντας στους έξι ανέμους το Ιράν των Μοχαμαντί-Χατζισαφί.

Τα «τρία λιοντάρια» έστησαν πάρτι στην Khalifa International Stadium, με τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ να «ντύνεται» πρωταγωνιστής. Ο άσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν κυριολεκτικά παντού, άγγιξε το τέλειο και η εύκολη νίκη κόντρα στο σύνολο του Κάρλος Κεϊρόζ, έφερε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του.

Διαβάστε επίσης: Τι κάνεις ρε Ντόρσεϊ; – Μυθική εμφάνιση στην G-League (vids)

Με το γκολ που σημείωσε κόντρα στο Ιράν, ο Μπέλινγκχαμ έγινε ο  δεύτερος νεότερος σκόρερ (19 ετών και 145 ημερών) στην ιστορία της Αγγλίας σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Ποιος βρίσκεται μπροστά του σε αυτή την ιδιαίτερη κατηγορία; Ο Μάικλ Όουεν. Που σε ηλικία 18 ετών και 190 ημερών, είχε σκοράρει κόντρα στη Ρουμανία στο Μουντιάλ του 1998.

Ο μικρός «μάγος» της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι το μέλλον και η ελπίδα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Άπαντες στο Νησί ποντάρουν πολλά πάνω του, με τον Μπέλινγκχαμ να προσφέρει με το… καλημέρα την πρώτη του, παγκόσμια παράσταση.

Το παιχνίδι της αρμάδας του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ περνάει από τα πόδια του 19χρονου, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα και στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με το Ιράν. Ο Μπέλινγκχαμ ήταν παντού, κατάπιε κάθε εκατοστό του γηπέδου και το απίστευτο 40/40(!) πάσες τα λέει όλα.

Το «εργαλείο» του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ ανέλαβε το κομμάτι της δημιουργίας και της ανάπτυξης, με τον νεαρό παίκτη να είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της άμυνας και της επίθεσης. Η εμφάνισή του κόντρα στο Ιράν ήταν κάτι παραπάνω από επιβλητική, με τα στατιστικά του να «φωτογραφίζουν» ξανά, πως είναι το next big thing του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Εξαιρετικός στο ντεμπούτο του σε Μουντιάλ ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ. Ο 19χρονος άσος επιβεβαίωσε τον ντόρο γύρω από το όνομά του, με τα «τρία λιοντάρια» να βασίζονται πάνω του για κάτι καλό στα γήπεδα του Κατάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ