Νέος χαμός με την μετάδοση του Μουντιάλ: Γιατί αντιδρούν τα κανάλια στην κίνηση του Κυριακού

Νέος χαμός με την μετάδοση του Μουντιάλ: Γιατί αντιδρούν τα κανάλια στην κίνηση του Κυριακού

«Πόλεμος» για το Μουντιάλ! Σε θέση... μάχης τα κανάλια, αντιδρούν στην κίνηση του ANT1.

Μπόλικη… σκόνη έχει σηκώσει η μετάδοση των αγώνων του Μουντιάλ του Κατάρ. Το φιάσκο με το ANT1+ είναι μεγάλο για το κανάλι του Αμαρουσίου, που ψάχνεται να διορθώσει την κατάσταση.

Στα social media επικρατεί πανικός, ο ANT1 βρίσκεται στο στόχαστρο και στο «τραπέζι» έπεσε το σενάριο να παύσει η μετάδοση των αγώνων της διοργάνωσης από το ANT1+ λόγω των τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν και να μεταφερθεί στα ελεύθερα κανάλια του ομίλου. Δηλαδή, να επωμιστεί το βάρος τόσο ο ANT1 όσο και το Μακεδονία TV.

Διαβάστε επίσης: Σηκώνουν μανίκια στον ΠΑΟΚ

Ωστόσο, κάπου εκεί, εμπλέκονται στη συζήτηση και τα υπόλοιπα ιδιωτικά κανάλια. Οι αδειοδοτημένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εμφανίζονται αντίθετοι ως προς αυτό το ενδεχόμενο, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για αθέμιτο ανταγωνισμό. Το κανάλι Μακεδονία TV είναι ο μοναδικός πανελλαδικός σταθμός που δεν έχει λάβει άδεια, κάτι που σημαίνει πως δεν πληρώνει ετήσιο τέλος 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, το ΣΚΑΙ είναι το κανάλι που έχει εκφράσει ανοιχτά την αντίθεσή του σε αυτήν την κίνηση του Κυριακού, με τον Γιάννη Αλαφούζο να παρεμβαίνει προσωπικά στο ΕΣΡ για να καταγγείλει ως παράνομη αυτήν την ενέργεια, αφού το Μακεδονία ΤV, όπως ισχυρίζεται, είναι θεματικό κανάλι και δεν μπορεί να μεταδώσει τα ματς.

Ο χαμός με τα τηλεοπτικά του Μουντιάλ καλά κρατεί και μένει να φανεί σε ποια τηλεοπτική στέγη θα παρακολουθήσει ο κόσμος τη συνέχεια της διοργάνωσης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ