Σηκώνουν μανίκια στον ΠΑΟΚ

Σηκώνουν μανίκια στον ΠΑΟΚ

Η δεκαήμερη άδεια του Ραζβάν Λουτσέσκου ολοκληρώνεται και οι παίκτες του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για σκληρή δουλειά.

Άδεια τέλος για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ οι οποίοι αύριο (24/11) επιστρέφουν στις προπονήσεις και ξεκινούν τη δουλειά ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Οι «ασπρόμαυροι» δεν θα μείνουν για πολύ στη βάση τους αφού την Κυριακή θα αναχωρήσουν με προορισμό την Κύπρο και συγκεκριμένα τη Λάρνακα όπου θα πραγματοποιηθεί μία μίνι προετοιμασία μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου, διάστημα κατά το οποίο ο Δικέφαλος θα δώσει και τρία φιλικά ματς.

Με την επιστροφή στις προπονήσεις ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα δει το «οπλοστάσιό» του να γεμίζει αφού τρεις ποδοσφαιριστές που έχει στα βασικά του πλάνα και ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς, αναμένεται να είναι πλέον στη διάθεσή του. Ο λόγος για τους Κάλεντ Νάρεϊ, Λευτέρη Λύρατζη και Μάριο Τσαούση. Οι δύο πρώτοι είχαν υποστεί θλάση, με τον τρίτο να έχει κάκωση δευτέρου βαθμού στο γόνατο. Εκτός βέβαια θα είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που βρίσκεται με την αποστολή της Σερβίας στο Κατάρ για το Μουντιάλ.

Διαβάστε επίσης: Κρίσιμα τεστ στο Ρέντη και αποφάσεις από τον Μίτσελ – Τα φιλικά με Ζινκερνάγκελ και… Κορμπεράν και η άφιξη του Βατσλίκ

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά τη διακοπή θα είναι για το Κύπελλο όταν ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Καλαμάτα εκτός έδρας, στις 14 ή 15 Δεκεμβρίου, και εκεί εκτός απροόπτου θα μπορεί να υπολογίζει και στους τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έλειψαν στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Για τη Super League ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στη δράση στις 21 ή 22 Δεκεμβρίου, με το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 14η αγωνιστική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ