ΜΑΡΟΚΟ – ΚΡΟΑΤΙΑ Live Streaming

ΜΑΡΟΚΟ – ΚΡΟΑΤΙΑ Live Streaming

ΜΑΡΟΚΟ - ΚΡΟΑΤΙΑ Live Streaming

ΜΑΡΟΚΟ – ΚΡΟΑΤΙΑ Live Streaming: Το Μαρόκο δοκιμάζεται στα δύσκολα στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ 2022. Παίζει στον 6ο όμιλο με Βέλγιο και Καναδά και ξεκινάει το φετινό ταξίδι με την αναμέτρηση απέναντι στην Κροατία. Έχει ταλέντο και φιλοδοξίες, αλλά θα πρέπει τα αστέρια του να είναι στα καλύτερά τους. Ο Εν Νεσίρι της Σεβίλλης κάνει τη διαφορά μπροστά, ο Ζίγιες είναι άλλη κλάση στα καλά του και επιστρέφει στο Μαρόκο μετά την αλλαγή προπονητή. Υπάρχει και ο σούπερ σταρ Χακίμι, ο δεξιός μπακ χαφ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Για να καταφέρει να πάρει το δεύτερο εισιτήριο, κάτι που αποτελεί υπέρβαση και πρόκληση, θα χρειαστούν και οι τρεις προαναφερθέντες. Και όχι μόνο, έτσι!

Μαρόκο – Κροατία: Η ανάλυση του Stoiximaview

Η Κροατία μπαίνει στο Μουντιάλ 2022 με φόρα από την προηγούμενη διοργάνωση, όπου είχε γράψει ιστορία. Βρέθηκε στον τελικό του Μουντιάλ στη Ρωσία, αλλά ηττήθηκε με 4-2 από τη Γαλλία. Όπως και να ‘χει, ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία για την Κροατία που θέλει να επαναλάβει, να δείξει ότι δεν ήταν τυχαίο. Βέβαια, καταλαβαίνουν όλοι ότι κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο, εδώ βλέπουμε υπερδυνάμεις του ποδοσφαίρου να ζορίζονται κατά καιρούς. Πήγε στο Κατάρ με ηγέτη Μόντριτς και με Κραμαριτς, Πέρισιτς, Κόβασιτς, Μπρόζοβιτς και Γκβαρντιόλ καλούνται να κάνουν τη διαφορά.

Δεν είναι απλό, αλλά υπάρχει η διάθεση και αρχίζουν από τα δύσκολα. Θα παλέψει για το δεύτερο εισιτήριο, αν δεχτούμε πως φαβορί για το πρώτο είναι το Βέλγιο.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Μαρόκο και Κροατία είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 της Τετάρτης.

ΜΑΡΟΚΟ – ΚΡΟΑΤΙΑ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ