ΔΑΝΙΑ – ΤΥΝΗΣΙΑ Live Streaming

ΔΑΝΙΑ – ΤΥΝΗΣΙΑ Live Streaming

ΔΑΝΙΑ - ΤΥΝΗΣΙΑ Live Streaming

Η Εθνική Δανίας ρίχνεται στη μάχη του Μουντιάλ 2022, στον 4ο όμιλο Μουντιάλ, μαζί την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γαλλία, την Τυνησία και την Αυστραλία. Στο Nations League, που προηγήθηκε, μάλιστα νίκησε δύο φορές τους Γάλλους (2-1, 2-0) και έτσι η μάχη για την πρωτιά στο γκρουπ, έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Δανία έχει φτάσει μέχρι τη φάση των 8 σε Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ στο περασμένο (2018) αποκλείστηκε στη φάση των 16. Στο πρόσφατο Euro τερμάτισε στην 3η θέση, μένοντας εκτός τελικού από την Αγγλία, στην παράταση του ημιτελικού (1-2). Η Δανία διαθέτει πολύ έμπειρο ρόστερ και είναι πολύ συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό της. Με τους Έρικσεν, Χόιμπιεργκ να μοιράζουν μπάλες και μπροστά τους Ντόλμπεγκ, Όλσεν και Ντάμσγκααρντ, μπορεί να βάλει… δύσκολα σε πολλές άμυνες. Κάνει πρεμιέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, αντιμετωπίζοντας την «σκληρή» Τυνησία.

Αργεντινή – Σαουδική Αραβία: Η ανάλυση του Stoiximaview

Η Τυνησία συμμετέχει για 6η φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Ποτέ δεν έχει καταφέρει να… περάσει τον όμιλο και βρεθεί στη φάση των 16. Με την κλήρωση στον 4ο όμιλο Μουντιάλ, να μην είναι πάλι ευνοϊκή, το έργο της για ακόμη μια φορά, είναι δύσκολο. Άφησε εκτός Μουντιάλ 2022, το Μάλι, στη ζώνη της Αφρικής και βρίσκεται στο Κατάρ. Από το ρόστερ που έχει στη διάθεσή της, ξεχωρίζουν οι Κχαζρί, Σλιμανέ και Μπρον. Θα παίξει… άμυνα και θα περιμένει, αφού με τις ομάδες που έχει στον όμιλο, δεν μπορεί να ανοιχτεί και να κάνει το παιχνίδι της.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Δανία και Τυνησία είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 της Τρίτης.

ΔΑΝΙΑ – ΤΥΝΗΣΙΑ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ