Αδιανόητο: Η ακτινογραφία του κρανίου του Αλ Σαχρανί μετά τη σύγκρουση στο ματς με την Αργεντινή – Σοκαριστικές εικόνες

Αδιανόητο: Η ακτινογραφία του κρανίου του Αλ Σαχρανί μετά τη σύγκρουση στο ματς με την Αργεντινή – Σοκαριστικές εικόνες

Μεγάλη ζημιά έχει υποστεί ο αμυντικός της Σαουδικής Αραβίας, Γιασέρ Αλ Σαχρανί μετά από τη σφοδρή σύγκρουση στο ματς με την Αργεντινή. Σοκάρει η ακτινογραφία του, χάνει όλο το Μουντιάλ.

Η Σαουδική Αραβία μπορεί να έκανε την έκπληξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Αργεντινή και να επικράτησε με ανατροπή (2-1) της παρέας του Λιονέλ Μέσι, όμως το παιχνίδι στιγματίστηκε από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Γιασέρ Αλ Σαχρανί.

Ο αμυντικός της Σαουδικής Αραβίας είχε μια απίστευτη και σφοδρή σύγκρουση προς το φινάλε του ματς με τον τερματοφύλακα της ομάδας του, Αλ Οβάις, και έμεινε αρκετά λεπτά πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο πριν μεταφερθεί εκτός με φορείο. Συγκεκριμένα, ο Αλ Σαχρανί πήγε να διεκδικήσει την μπάλα, ο συμπαίκτης του βγήκε με το γόνατο και «τράκαραν», με τον άτυχο αμυντικό να τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι…

Όπως είναι λογικό όλο το γήπεδο πάγωσε βλέποντας την τρομακτική σύγκρουση, ενώ ακολούθως, ο 30χρονος αμυντικός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Αυτό που σοκάρει περισσότερο από όλα είναι η ακτινογραφία που του έβγαλαν οι γιατροί στο νοσοκομείο και στο οποίο νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα.

Η ακτίνα λοιπόν δείχνει τη σοβαρότητα του προβλήματος, με τον παίκτη της Σαουδικής Αραβίας να αναγκάζεται να απουσιάσει από τα υπόλοιπα παιχνίδια της διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί πως η εικόνα που σοκάρει είναι αυτή του κρανίου του, που όπως θα δείτε και στη φωτογραφία από την ακτίνα έχει ένα κενό στο σημείο που είχε τον τραυματισμό από τη σύγκρουση.

Δείτε βίντεο από το νοσοκομείο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ