ΜΜΕ Σερβίας για Βραζιλία: «Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς επιβάλλεται στη δεξιά πλευρά βασικός»

ΜΜΕ Σερβίας για Βραζιλία: «Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς επιβάλλεται στη δεξιά πλευρά βασικός»

Στο βασικό σχήμα επιθυμούν οι Σέρβοι να ξεκινήσει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ στον αγώνα απέναντι στην Βραζιλία στην πρεμιέρα της χώρας τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η ώρα της Σερβίας για ποδαρικό στο Μουντιάλ του Κατάρ πλησιάζει…

Απέναντι της θα βρει την πανίσχυρη Βραζιλία και ο Ντράγκαν Στόικοβιτς καλείται να βρει λύση σε ζητήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα και να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Διαβάστε επίσης: Η ώρα της Βραζιλίας απόψε στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Τα Σέρβικα ΜΜΕ ωστόσο  θεωρούν ως απαραίτητη την επιλογή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, παίκτη του ΠΑΟΚ, στην δεξιά πτέρυγα της  ομάδας.

Σέρβικη ιστοσελίδα αναφέρει χαρακτηριστικά:«Δέκα περίπου ώρες πριν το ντεμπούτο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι ακόμα άγνωστο με ποια σύνθεση θα κοντράρει η Σερβία την Βραζιλία.

Το βασικό ερώτημα είναι αν ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, ο καλύτερος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας με 50 γκολ σε 76 ματς, είναι έτοιμος γι’ αυτό το ματς. Ο Μίτροβιτς έχει προβλήματα με τον αστράγαλο, προπονήθηκε με την ομάδα τις προηγούμενες ημέρες, αλλά η πιο ρεαλιστική κατάσταση είναι ότι ξεκινάει το παιχνίδι ως αλλαγή. 

Αυτό συνέβη και τον περασμένο Νοέμβριο στον καθοριστικό αγώνα με την Πορτογαλία στη Λισαβόνα και μετά ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε ένα γκολ για την πρόκριση στο Κατάρ.

Η πιθανότερη ενδεκάδα σύμφωνα με τους Σέρβους είναι:  Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς – Σ. Πάβλοβιτς, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς – Α. Ζίβκοβιτς, Κόστιτς, Γκούντελι, Λούκιτς – Τάντιτς, Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Βλάχοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ