ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ Live Streaming

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ Live Streaming

ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ Live Streaming.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ Live Streaming: Ήρθε και η ώρα της Βραζιλίας. Η ομάδα με τα περισσότερα Μουντιάλ στην ιστορία. 5 έχει πάρει ήδη, με τελευταίο το 2022 σε Νότιο Κορέα και Ιαπωνία (2-0 τη Γερμανία) και τώρα στοχεύει στο 6ο. Είναι σε καλή κατάσταση, έχει αρκετά αστέρια της σε πολύ καλή φόρμα και ηγέτης αυτής της ομάδας είναι ο Νεϊμάρ. Καλείται, ταυτόχρονα, να δώσει απαντήσεις και να «διαγράψει» τις τελευταίες άσχημες παρουσίες της στην τελική φάση. Στη Ρωσία, το 2018, για παράδειγμα, αποκλείστηκε στους «8» μετά το 2-1 από το Βέλγιο, ενώ το 2014 ούτε που θέλει να το θυμάται. Δεν θέλει να θυμάται τον εφιάλτη του 7-1 από τη Γερμανία στα ημιτελικά.

 

Υπάρχει μπόλικο ταλέντο και μεγάλη ποιότητα και αν αυτό το βγάλουν και στο γήπεδο, μπορεί να κάνει ωραία πράγματα. Για την ώρα, σε έναν όμιλο που δεν τον λες και εύκολο, η Βραζιλία έχει τέτοια ποιότητα ώστε να δίνεται πιο μπροστά και να είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση και πρωτιά.

 

Βραζιλία – Σερβία: Η ανάλυση του αγώνα

 

Η Σερβία είναι η ομάδα που θα παλέψει για το δεύτερο εισιτήριο, μαζί με Ελβετία και Καμερούν. Η γραμμή κρούσης είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει. Με σούπερ Βλάχοβιτς και Μίτροβιτς και τρίτο φορ τον Γιόβιτς που στη Φιορεντίνα προσπαθεί να πάρει τα πάνω του. Έχει και καλά χαφ, όπως ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και ο Τάντιτς και όλοι αυτοί θα πρέπει να την πάρουν στις πλάτες τους. Ξεκινάει με το δυσκολότερο παιχνίδι και ίσως να της «δείξει» το πού βρίσκεται, ίσως να φανερώσει και το πού μπορεί να φτάσει.

 

Για την ιστορία, το 2018 στη Ρωσία είχε αποκλειστεί στη φάση των ομίλων (με Βραζιλία, Ελβετία ξανά αλλά και Κόστα Ρίκα). Συγκέντρωσε 3 βαθμούς (1-0 την Κόστα Ρίκα) και έμεινε εκτός (2-1 η Ελβετία, 2-0 η Βραζιλία) χωρίς να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

 

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Βραζιλία και Σερβία είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Πέμπτης.

 

Δείτε τη ζωντανή εκπομπή Μουντιάλ για το Βραζιλία – Σερβία στις 21:00

 

https://youtu.be/x5U50CaxNSM

 

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ