ΚΑΤΑΡ – ΣΕΝΕΓΑΛΗ Live Streaming

ΚΑΤΑΡ – ΣΕΝΕΓΑΛΗ Live Streaming

ΚΑΤΑΡ - ΣΕΝΕΓΑΛΗ Live Streaming

ΚΑΤΑΡ – ΣΕΝΕΓΑΛΗ Live Streaming: Η Εθνική ομάδα του Κατάρ δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστική στο παιχνίδι της πρεμιέρας, στην παρθενική συμμετοχή της σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Η διοργανώτρια του Μουντιάλ 2022, έχασε χωρίς να παλέψει από το Εκουαδόρ (0-2) με τα δύο γκολ της αντιπάλου να έρχονται στο πρώτο ημίωρο του αγώνα. Δεν ήταν ανταγωνιστική, δεν απείλησε και το τελικό αποτέλεσμα είναι σίγουρα δίκαιο. Θα μπορούσε μάλιστα να δεχτεί κι άλλα γκολ, αφού δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλα και το Εκουαδόρ, στην επανάληψη είχε και άλλες ευκαιρίες.

Μετά την ήττα στην 1η αγωνιστική, το Κατάρ έχει να δώσει δύο ακόμη πιο δύσκολα παιχνίδια, στον 1ο όμιλο, απέναντι σε Σενεγάλη και Ολλανδία. Οι πιθανότητες για πρόκριση, είναι πλέον ελάχιστες.

Κατάρ – Σενεγάλη: Η ανάλυση του αγώνα

Η Σενεγάλη έψαχνε βαθμό απέναντι στην Ολλανδία, στην πρεμιέρα, όμως τελικά ηττήθηκε με 0-2. Με δύο γκολ από το 80ο λεπτό και ύστερα, πέταξε στα… σκουπίδι ότι έχτιζε στο υπόλοιπο παιχνίδι. Μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ, αλλά της απώλεσε. Φάνηκε και η απουσία του φορ Μανέ, που θα λείψει από το τουρνουά, καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Η Σενεγάλη πρέπει να πάρει τους βαθμούς απέναντι στο αδύναμο Κατάρ, για να παλέψει την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Κατάρ και Σενεγάλη είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 της Παρασκευής.

ΚΑΤΑΡ – ΣΕΝΕΓΑΛΗ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ