Για τον Ντιέγκο…

Για τον Ντιέγκο…

Πρόωρος τελικός για την Αργεντινή κόντρα στο Μεξικό μία μέρα μετά τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα. Μπορεί ακόμη ένα «μπαμ» η Σαουδική Αραβία;

Ούτε ο πιο απαισιόδοξος οπαδός της Αργεντινής δεν θα φανταζόταν ότι μόλις στη δεύτερη αγωνιστική του Μουντιάλ η «αλμπισελέστε» θα έπαιζε τελικό με το Μεξικό (21:00) για την επιβίωσή της στο τουρνουά. Κι όμως, το κάζο από τη Σαουδική Αραβία έφερε σε δεινή θέση την παρέα του Λιονέλ Μέσι με το… καλησπέρα και πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα απώλεια.

Μία μέρα μετά τη συμπλήρωση δύο ετών από τον θάνατο του αξεπέραστου Ντιέγκο Μαραντόνα, οι Αργεντίνοι δεν σκέφτονται καν ότι μπορεί να υπάρξει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Στη θλιβερή επέτειο αναφέρθηκε μάλιστα και στις δηλώσεις του πριν το ματς ο Λιονέλ Σκαλόνι που τόνισε πως εκείνος και οι παίκτες του θέλουν να δώσουν χαρά στον Ντιεγκίτο που θα τους βλέπει από τον ουρανό.

Διαβάστε επίσης: Αυτό «καίει» τον Μίτσελ

Η Αργεντινή απόψε θα βρει μπροστά της έναν «δικό της». Στον απέναντι πάγκο θα κάθεται ο Τάτα Μαρτίνο που θα κληθεί να «φαρμακώσει» την ομάδα της πατρίδας του και να βάλει σε τροχιά πρόκρισης το Μεξικό που κόλλησε στο 0-0 στην πρεμιέρα με την Πολωνία. Σενάριο βγαλμένο από ταινία. Μάλιστα, ο 60χρονος τεχνικός έχει καθίσει για δύο χρόνια (2014-16) στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Για ακόμη ένα θαύμα η Σαουδική Αραβία

Λίγες ώρες νωρίτερα (15:00) οι Πολωνοί θα αντιμετωπίσουν την ομάδα που προκάλεσε «σεισμό» την πρώτη αγωνιστική. Η Σαουδική Αραβία θέλει να δείξει πως το αποτέλεσμα κόντρα στην Αργεντινή δεν ήταν ένα… πυροτέχνημα και να δώσει συνέχεια φέρνοντας τα πάνω κάτω τον όμιλο. Και ποιος μπορεί να της απαγορεύσει να ελπίζει; Ειδικά με την εικόνα που είχε η Πολωνία κόντρα στο Μεξικό.

Σε περίπτωση πάντως που οι Σαουδάραβες καταφέρουν να πάρουν τρεις βαθμούς και σε αυτό το ματς, τότε θα εξασφαλίσουν την πρόκριση για την επόμενη φάση και δεν θα χρειάζεται να αγωνιούν μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου:

15:00 Πολωνία – Σαουδική Αραβία, (Education City Stadium, Αλ Ραγιάν) – ΑΝΤ1

21:00 Αργεντινή – Μεξικό, (Lusail Iconic Stadium, Λουσαΐλ) – ΑΝΤ1

Η βαθμολογία: 

1. Σαουδική Αραβία 3

2. Πολωνία 1

3. Μεξικό 1

4. Αργεντινή 0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ