Αυτό «καίει» τον Μίτσελ

Αυτό «καίει» τον Μίτσελ

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στο πιο σημαντικό κομμάτι της χειμερινής προετοιμασίας και ο Μίτσελ «καίγεται» κυρίως για μια απαραίτητη κίνηση.

Ότι δεν μπόρεσε να κάνει σωστά το καλοκαίρι επιχειρεί να το πετύχει τώρα, στα μέσα της σεζόν, στην πρώτη χειμερινή προετοιμασία ελέω Μουντιάλ στο Κατάρ. Για τον Ολυμπιακό το κομμάτι αυτό της περιόδου έως την σέντρα ξανά, αρχικά στο κύπελλο στα μέσα του Δεκέμβρη είναι κάτι παραπάνω από κομβικό.

Ο Μίτσελ έχει αποφασίσει για το ρόστερ που θέλει να έχει στη διάθεση του, να δουλέψει με αυτό, να παλέψει με αυτό για την μεγάλη ανατροπή σε ένα πρωτάθλημα που τα περιθώρια έχουν στενέψει κατά πολύ για τον Ολυμπιακό. Στο -12 μεν αλλά με πολύ δρόμο μπροστά και με την πίστη πως τα καλύτερα είναι μπροστά.

Διαβάστε επίσης: Τζόελ Μπολομπόι: Ο «παράγοντας Χ» του φετινού Ολυμπιακού (vids)

Ο Μίτσελ έχει δρομολογήσει εδώ και καιρό τις εξελίξεις με τους «κομμένους» και αυτούς που στηριχθεί από εδώ και στο εξής. Το είχε δείξει στο χορτάρι, το έδειξε και με ξεκάθαρες κινήσεις με το τέλος των υποχρεώσεων εν όψει Μουντιάλ.

Ξέχωρα από το ξεκαθάρισμα στο υπάρχον ρόστερ ο Μίτσελ περιμένει και την ενίσχυση των μεταγραφών. Και αν μεσοεπιθετικά η περίπτωση του Μαντσίνι ξεχωρίζει στα μετόπισθεν ο Ολυμπιακός ψάχνει για την καλύτερη δυνατή επιλογή τόσο στα δύο άκρα της άμυνας όσο και στο κέντρο της.

Για τον Μίτσελ πάντως αυτό που προέχει, αυτό που τον «καίει» είναι το δεξί άκρο της άμυνας. Ο δεξιός μπακ που θα ήθελε να έχει… χθες στο Ρέντη!

Και κάπου εδώ μπαίνει και ο Ροντινέι που αποκάλυψε to10.gr με τον Βραζιλιάνο να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην λίστα του Μίτσελ για το δεξί μπακ που θέλει πάση θυσία να αποκτηθεί μέσα στον Ιανουάριο.

Γιατί «καίει» τον Μίτσελ τοπ δεξί μπακ; Γιατί πολύ απλά εκεί ο Ολυμπιακός χρειάζεται άμεσα ποδοσφαιριστή να πάρει τη φανέλα σπίτι του. Ο Βρσάλικο χτυπημένος από τους τραυματισμούς αποχώρησε, ο Λαλά είχε προηγηθεί έχοντας μείνει εκτός ομάδας από το καλοκαίρι, ο Άβιλα που έπαιξε τα περισσότερα παιχνίδια δεν έθελξε, ο Ανδρούτσος κατάφερε (για άλλη μια φορά) να κάνει την ανατροπή και όχι μόνο να παραμείνει στο ρόστερ αλλά να ετοιμάζεται και για ανανέωση συμβολαίου, ο Βρουσάι είναι επίσης μια λύση για τα άκρα της άμυνας.

Όμως ο Μίτσελ θέλει βασικότατο παίκτη και για αυτό αδημονεί για να έρθει αυτή η σημαντική μεταγραφή. Τόσο για αριστερά όσο και για τα στόπερ έχει λύσεις βασικές, παίκτες που θα έρθουν και θα γεμίσουν με επιλογές ψάχνει ο Ολυμπιακός. Στα δεξιά της άμυνας όμως είναι το μεγάλο «στοίχημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ