Ανατριχίλα: Το κλάμα του Αϊμάρ στον πάγκο μετά το γκολ του Μέσι (vid)

Ανατριχίλα: Το κλάμα του Αϊμάρ στον πάγκο μετά το γκολ του Μέσι (vid)

Ένα φοβερό βίντεο με πρωταγωνιστή τον Πάμπλο Αϊμάρ ο οποίος είναι ο βοηθός του Λιονέλ Σκαλόνι.

Ήταν ένα παιχνίδι do or die για την Αργεντινή. Δεν υπήρχε άλλο μονοπάτι, καθώς η ήττα από τη Σαουδική Αραβία στην πρεμιέρα έφερε με την πλάτη στον τοίχο την «Αλμπισελέστε».

Όλος ο λαός της Αργεντινής περίμενε τον Μέσι και την παρέα του να βρουν τη «φόρμουλα» της νίκης απέναντι στο σκληρό Μεξικό. Η αγωνία και το άγχος κράτησαν την Αργεντινή για 63 λεπτά μακριά από το μεγάλο γκολ.

Διαβάστε επίσης: Μέσι: Μια στιγμή, μια νύχτα και μια… αιωνιότητα

Ένα γκολ το οποίο σκόραρε φυσικά ο Λιονέλ Μέσι. Στη μοναδική στιγμή που του εμφανίστηκε, ο pulga βρήκε χώρο και με ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, νίκησε τον Οτσόα και έγραψε το 1-0 στο 64ο λεπτό, ξεκλειδώνοντας έτσι και τον δρόμο προς τη μεγάλη νίκη.

Το γκολ ήταν μεγάλο για την «Αλμπισελέστε», καθώς οι φόβοι του πρόωρου αποκλεισμού έκαναν στην άκρη. Κάτι το οποίο έδειξε περισσότερο από όλους ο Πάμπλο Αϊμάρ ο οποίος είναι ένας από τους βοηθούς του Λιονέλ Σκαλόνι.

Ο άλλοτε άσος της Μπενφίκα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του και σε μια έκρηξη συναισθημάτων, ξέσπασε σε λυγμούς στον πάγκο, την ώρα που ο Σκαλόνι του μιλούσε, λίγα δευτερόλεπτα μετά το γκολ του Μέσι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ