ΚΡΟΑΤΙΑ – ΚΑΝΑΔΑΣ Live Streaming

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΚΑΝΑΔΑΣ Live Streaming

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΚΑΝΑΔΑΣ Live Streaming

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΚΑΝΑΔΑΣ Live Streaming: Η Κροατία ήλπιζε σε κάτι περισσότερο, όμως έμεινε στο 0-0 με το Μαρόκο, στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ 2022. Δεν είχε πολλές ευκαιρίες, αφού η αντίπαλος μπόρεσε να κλείσει τους χώρους. Ήταν καλύτερη στο γήπεδο, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Ο δικός της κίπερ, αλλά και ο αντίπαλος, κράτησαν ανέπαφες τις εστίες τους και έτσι οι δύο ομάδες μπόρεσαν να αποσπάσουν τον βαθμό στο πρώτο παιχνίδι τους στη διοργάνωση.

Πλέον, μετά το 0-0 στην πρεμιέρα, και με τον αγώνα απέναντι στο φαβορί του ομίλου, Βέλγιο, να ακολουθεί, μονομαχεί με τον Καναδά. Πριν την έναρξη του τουρνουά, ίσως να μπορούσε να υποτιμήσει τον αντίπαλό της, όμως τώρα, αφού είδε τι έκανε και εκείνος στην πρεμιέρα, γνωρίζει πως αν το κάνει, θα έχει πρόβλημα.

Κροατία – Καναδάς: Η ανάλυση του αγώνα

Ο Καναδάς είχε καλή εικόνα απέναντι στο Βέλγιο. Με 22 τελικές και μεγάλες ευκαιρίες, παραλίγο να σοκάρει το Βέλγιο. Άδικη η ήττα με 0-1. Εμφάνισε καλά στοιχεία, κάτι που θα έχει ευκαιρία να κάνει και απόψε, απέναντι στην Κροατία. Πολύ πιο κρίσιμο το αποψινό παιχνίδι, αφού αν πάρει θετικό αποτέλεσμα, θα μπορεί να ελπίζει ακόμη και σε πρόκριση.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Κροατία και Καναδά είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 της Κυριακής.

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΚΑΝΑΔΑΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ