Ο Κράμαριτς απάντησε στον προπονητή του Καναδά: «Δείξαμε ποιος γ@@@ ποιον»

Ο Κράμαριτς απάντησε στον προπονητή του Καναδά: «Δείξαμε ποιος γ@@@ ποιον»

Ο Αντρέι Κράμαριτς μετά τη νίκη της Κροατίας επί του Καναδά, ευχαρίστησε τον προπονητή των Καναδών για το κίνητρο που έδωσε στην ομάδα του με τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν την αναμέτρηση.

Η Κροατία επικράτησε εύκολα του Καναδά με 4-1 για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ, κάνοντας αποφασιστικό βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης για τους Κροάτες, Αντρέι Κράμαριτς, που σημείωσε τα δύο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του, μετά τη λήξη του αγώνα, θέλησε να απαντήσει στον τεχνικό των Καναδών για τις πρόσφατες δηλώσεις του.

Θυμίζουμε πως ο Τζον Χέρντμαν μετά την ήττα της ομάδας του από το Βέλγιο την πρώτη αγωνιστική είχε πει: «Είπα στους παίκτες μου ότι εδώ ανήκουν. Και ότι θα πάμε να γ@&#*ουμε την Κροατία. Τόσο απλά».

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Ντουμπιά που προτάθηκε για το αριστερό άκρο (vid)

Ο Κράμαριτς φαίνεται πως δεν το ξέχασε και απάντησε με τον ίδιο τρόπο, λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή του Καναδά για το κίνητρο (που μας έδωσε). Στο τέλος η Κροατία έδειξε ποιος Γ… ποιον», χρησιμοποιώντας το πρώτο γράμμα της αγγλικής λέξης.

Πάντως ο Χέρντμαν εμφανίστηκε μετανιωμένος για την αρχική του δήλωση: «Όχι καμία ασέβεια. Θα μπορούσα να είμαι πιο συγκρατημένος, αυτό είναι το μάθημά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ