ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ Live Streaming

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ Live Streaming

ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ Live Streaming

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ Live Streaming: Η Βραζιλία πήρε μεγάλη νίκη (2-0) απέναντι στη Σερβία, στο ντέρμπι του ομίλου, την 1η αγωνιστική και έγινε και με τη… βούλα το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά. Τα γκολ πέτυχε ο Ριτσάρλισον και μάλιστα το 2ο τέρμα που πέτυχε, με γυριστό σουτ, ήταν εντυπωσιακό.

 

Θέμα προέκυψε με τον Νεϊμάρ που τραυματίστηκε και θα χάσει μερικά παιχνίδια στο Μουντιάλ 2022, όμως η Βραζιλία έχει βάθος στον πάγκο της και μπορεί να καλύψει αυτή την απουσία, ακόμη και αν αναφερόμαστε στο μεγάλο αστέρι της. Απόψε, τη 2η αγωνιστική αντιμετωπίζει την Ελβετία που έχει επίσης τρεις βαθμούς, ενώ μετά το 3-3 ανάμεσα σε Καμερούν και Σερβία, το τοπίο στον όμιλο ξεκαθάρισε σημαντικά.

 

Βραζιλία – Ελβετία: Η ανάλυση του αγώνα

 

Η Ελβετία είχε καλή παρουσία στην πρεμιέρα της, απέναντι στο Καμερούν. Πήρε τους 3 βαθμούς με γκολ του Εμπολό. Ο παίκτης που κατάγεται από το Καμερούν μάλιστα, δεν πανηγύρισε το τέρμα του. Μοιρασμένη αναμέτρηση, αλλά η Ελβετία ήταν ανώτερη στα… σημεία και έτσι το τελικό 1-0, κρίνεται δίκαιο. Έτσι, οι Ελβετοί, θα μονομαχήσουν με τη Βραζιλία χωρίς άγχος, αφού μετά τη μοιρασιά στο Καμερούν – Σερβία (3-3), προηγούνται των άλλων δύο ομάδων στη μάχη για το 2ο εισιτήριο για τη φάση των 16. Όλα βέβαια θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, εκτός αν σήμερα κάνουν την έκπληξη (2/2) και φτάσουν τους έξι βαθμούς.

 

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Βραζιλία και Ελβετία είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 της Δευτέρας.

 

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ