ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΚΑΤΑΡ Live Streaming

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΚΑΤΑΡ Live Streaming

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΚΑΤΑΡ Live Streaming

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΚΑΤΑΡ Live Streaming: Στον 1ο όμιλο, η Ολλανδία υποδέχεται το Κατάρ. Οι «οράνιε» προκρίνονται και με ισοπαλία, αλλά θέλουν τη νίκη και με αρκετά γκολ για να μην μπλέξουν με την πρωτιά. Η αλήθεια, πάντως, είναι πως ως τώρα η Ολλανδία δείχνει πολύ κακή εικόνα. Και με τη Σενεγάλη που κέρδισε 2-0 αλλά και με το Εκουαδόρ που έφερε 1-1. Ειδικά σε αυτό το ισόπαλο ματς, είναι τιμητικό για την ίδια ότι κατάφερε να μη χάσει.

Προβληματίζει με την απόδοσή της και με την εικόνα της ως τώρα και σίγουρα πρέπει να αλλάξει πράγματα ενόψει της συνέχειας. Αν παρουσιαστεί έτσι και στα νοκ άουτ, δεν έχει τύχη. Έχει ποιότητα και καλείται να δείξει καλή εικόνα, σίγουρα καλύτερη από όσα έχει δείξει ως τώρα.

Ολλανδία – Κατάρ: Η ανάλυση του αγώνα

Το Κατάρ, όπως ήταν αναμενόμενο και λογικό, έχει αποκλειστεί. Έχασε και στην πρεμιέρα, 2-0 από το Εκουαδόρ, έχασε και από τη Σενεγάλη, με 3-1. Με τη διαφορά ότι κόντρα στη Σενεγάλη έδειξε καλή εικόνα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ρίσκαρε, ανοίχτηκε, έβγαλε καλό πρόσωπο, σκόραρε με τον Μουντάρι. Και αν δεν ήταν και ο Μεντί να κάνει ορισμένες μεγάλες αποκρούσεις, θα είχε βρει κι άλλο γκολ και ίσως και να είχε πάρει κάτι από το ματς. Καμία σχέση η εικόνα του στην πρεμιέρα με τη 2η αγωνιστική.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Ολλανδία και Κατάρ είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 της Τρίτης.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΚΑΤΑΡ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ