ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ Live Streaming

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ Live Streaming

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ Live Streaming

Το μεγάλο ντέρμπι στον 8ο όμιλο. Πιο πολύ «καίγεται» η Ουρουγουάη, αλλά προφανώς και είναι ματς που το θέλουν και οι δύο πολύ. Η νικήτρια από εδώ, θα κάνει σημαντικό βήμα και για πρόκριση και για πρωτιά, αν και γενικά στο ποδόσφαιρο πολλά έχουμε δει. Η Πορτογαλία νίκησε 3-2 την Γκάνα, σε ένα ματς με θεαματικό φινάλε. Αλλά και ένα ματς που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία, μιας και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που σκοράρει σε 5 Παγκόσμια Κύπελλα! Αξεπέραστος!

Η Πορτογαλία έδειχνε να έχει «καθαρίσει» το ματς στο 3-1, αλλά στο φινάλε, ο Ντιόγκο Κόστα έκανε μεγάλο λάθος, με το σκορ στο 3-2, δεν είδε τον Ινιάκι Γουίλιαμς που ήταν πίσω του, έχασε την μπάλα, αλλά σώθηκε από το γεγονός ότι ο φορ της Γκάνας γλίστρησε προτού πλασάρει σε κενή εστία.

Πορτογαλία – Ουρουγουάη: Η ανάλυση του αγώνα

Η Ουρουγουάη, από την άλλη, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με το 0-0 απέναντι στη Νότιο Κορέα. Περιμέναμε περισσότερα πράγματα από μία ομάδα που έχει ποιότητα, εμπειρία, αλλά και ταλέντο. Είχε τις στιγμές της κι εκείνη, θα μπορούσε να είχε σκοράρει, αλλά με την ίδια λογική, θα μπορούσε και να είχε δεχτεί γκολ. Το θέλει πολύ το παιχνίδι, μιας και διαφορετικά θα μπλέξει και θα πάει την τελευταία αγωνιστική για τη νίκη με την Γκάνα και ενδεχομένως περιμένοντας και έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ουρουγουάη είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Δευτέρας.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ