Επικός Σέζνι, έβαλε στοίχημα 100 ευρώ με τον Μέσι για το πέναλτι: «Δεν θα του τα δώσω, δεν πιστεύω ότι τα έχει ανάγκη» (vid)

Επικός Σέζνι, έβαλε στοίχημα 100 ευρώ με τον Μέσι για το πέναλτι: «Δεν θα του τα δώσω, δεν πιστεύω ότι τα έχει ανάγκη» (vid)

Φοβερός Βόιτσεχ Σέζνι, αποκάλυψε ότι έβαλε στοίχημα 100 ευρώ με τον Λιονέλ Μέσι τη στιγμή του VAR check για το πέναλτι της Αργεντινής, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να τα δώσει στον pulga!

Μπορεί η Αργεντινή να ήταν η μεγάλη νικήτρια του χθεσινού αγώνα με την Πολωνία, ωστόσο ο Βόιτσεχ Σέζνι κατάφερε να ξεχωρίσει για άλλη μια φορά και να δείξει ξανά ότι μέχρι στιγμής είναι με διαφορά ο καλύτερος τερματοφύλακας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας κατάφερε μάλιστα να βγάλει το πέναλτι του Λιονέλ Μέσι στο πρώτο μέρος, το οποίο ομολογουμένως δόθηκε πολύ αυστηρά. Ο κίπερ της Γιουβέντους μίλησε για μια ιδιαίτερη κουβέντα που είχε με τον αρχηγό της «Αλμπισελέστε» κατά τη διάρκεια του VAR check για το πέναλτι και αποκάλυψε ότι έβαλε 100 ευρώ στοίχημα με τον pulga ότι δεν θα καταλογιστεί πέναλτι!

Διαβάστε επίσης: Ο τρελός οιωνός τίτλου για Μέσι και Αργεντινή (pic)

Μάλιστα, ο Σέζνι δήλωσε ότι δεν πρόκειται να δώσει το ποσό στον Μέσι, καθώς δεν πιστεύει πως ο Αργεντινός το έχει ανάγκη.

«Έβαλα στοίχημα 100 ευρώ με τον Μέσι ότι ο διαιτητής δεν θα έδινε το πέναλτι και το έχασα. Δεν ξέρω καν αν επιτρέπεται αυτό σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, ίσως με τιμωρήσουν για αυτό. Έτσι κι αλλιώς, δεν πρόκειται να τον πληρώσω γιατί δεν τον νοιάζουν τα 100 ευρώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ