Κλόζε: «Ο Φίλκρουγκ θα δώσει και πάλι τη λύση»

Κλόζε: «Ο Φίλκρουγκ θα δώσει και πάλι τη λύση»

Ο Μίροσλαβ Κλόζε σε δηλώσεις του αποθέωσε τον Νίκλας Φίλκρουνγκ και τόνισε πως αυτός θα δώσει και πάλι τη λύση για τη Γερμανία.

Ο Νίκλας Φίλκρουγκ είναι ο «ήρωας» τις τελευταίες ημέρες των Γερμανών φιλάθλων, καθώς ο 29χρονος επιθετικός της Βέρντερ Βρέμης κράτησε «ζωντανό» το όνειρο της πρόκρισης στα νοκ άουτ του Μουντιάλ.

Δεκατρία λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, πέρασε στο 70ο λεπτό αντί του Τόμας Μίλερ, «έγραψε» το τελικό 1-1 με την Ισπανία στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου που διεξήχθη στο «Αλ Μπαγιάτ» της Αλ Κορ.

Διαβάστε επίσης: Έντσο Φερνάντες: Το «κλειδί» για τη… μεταμόρφωση της Αργεντινής και την ελευθερία του Μέσι (pics, vids)

Σήμερα η Γερμανία θα παίξει κόντρα στην Κόστα Ρίκα για την πρόκριση και ο παλαίμαχος φορ της «μάνσαφτ», Μίροσλαβ Κλόζε, τόνισε πως ο Φίλκρουγκ μπορεί και πάλι να δώσει τη λύση:

«Είναι ένας παίκτης που γεμίζει την αντίπαλη περιοχή. Εχει όλα τα στοιχεία ενός καλού σέντερ φορ. Δεν ξέρω ποια είναι τα σχέδια του προπονητή, αλλά σίγουρα πιστεύω πως ο Νίκλας θα δώσει και πάλι τη λύση.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ