Απίθανος Χουάνγκ – «Όργωσε» το γήπεδο και με την Πορτογαλία

Απίθανος Χουάνγκ – «Όργωσε» το γήπεδο και με την Πορτογαλία

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Ιν-Μπέομ Χουάνγκ «κατάπιε» χιλιόμετρα και ήταν από τους κορυφαίους της Νότιας Κορέας.

Είναι το «μηχανάκι» της Εθνικής Κορέας και του Ολυμπιακού. Είναι ο κινητήριος μοχλός και των δύο ομάδων και δεν σταματάει να «σπάει» τα κοντέρ. Ο λόγος φυσικά για τον Ιν-Μπέομ Χουάνγκ που πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις στο Μουντιάλ του Κατάρ και στο ματς με την Πορτογαλία ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών για τους Ασιάτες.

Ο μέσος των Πειραιωτών έδωσε ακόμη μία παράσταση στο παιχνίδι με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος και προκάλεσε αίσθηση με τα ακούραστα πνευμόνια του. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της FIFA, ο Χουάνγκ έτρεξε 12,66 χλμ., περισσότερο από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στο ματς.

Διαβάστε επίσης: Γκάνα – Ουρουγουάη 0-2: Πικρό «αντίο» για τη «σελέστε» των Σουάρες και Καβάνι, πήραν… εκδίκηση οι Αφρικανοί

Αυτό μάλιστα λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα κόντρα στην Ουρουγουάη όπου ο Χουάνγκ ήταν και πάλι πρώτος στη συγκεκριμένη κατηγορία με 11,75 χλμ. Νούμερα πολύ πάνω από τον μέσο όρο, που επιβεβαιώνουν την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Νοτιοκορεάτης άσος και το πόσο εύστοχη ήταν η επιλογή του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι.

Και τώρα Βραζιλία. Η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του Χουάνγκ που καλείται να ανταποκριθεί απέναντι σε κάποιους από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Το έργο του δεν θα είναι εύκολο, αλλά και ο ίδιος έχει δείξει ότι είναι για τα δύσκολα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ