Η φοβερή επίδοση του Χουάνγκ – Πίσω μόνο Πέδρι και Ντε Πολ (pic)

Η φοβερή επίδοση του Χουάνγκ – Πίσω μόνο Πέδρι και Ντε Πολ (pic)

«Τρελαίνει» κόσμο ο φοβερός και τρομερός Ιν-Μπέομ Χουάνγκ!

Είναι το «μηχανάκι» της Εθνικής Κορέας και του Ολυμπιακού. Είναι ο κινητήριος μοχλός και των δύο ομάδων και δεν σταματάει να «σπάει» τα κοντέρ. Ο λόγος φυσικά για τον Ιν-Μπέομ Χουάνγκ που πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις στο Μουντιάλ του Κατάρ και στο ματς με την Πορτογαλία ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών για τους Ασιάτες.

Ο 26χρονος χαφ του Ολυμπιακού έκανε για ακόμη μια φορά τη διαφορά για την πατρίδα του, καθώς τα 12,66 χλμ. που έτρεξε, ήταν τα περισσότερα που είχε κάποιος ποδοσφαιριστής στο χθεσινό παιχνίδι ανάμεσα στη Νότια Κορέα και την Πορτογαλία.

Διαβάστε επίσης: Αυτοί που δείχνουν τον δρόμο στον Πάολο Φερνάντες

Ο Κορεάτης χαφ ωστόσο έχει αποδείξει σε αυτό το Μουντιάλ ότι ξέρει να μεταφέρει την μπάλα από τον άξονα στην επίθεση. Και μάλιστα δείχνει ότι ξέρει να το κάνει άψογα. Πιο συγκεκριμένα, ο Χουάνγκ έχει μεταφέρει την μπάλα στο τρίτο μισό του γηπέδου σε αυτό το Μουντιάλ, συνολικά 89 φορές με ποσοστό επιτυχίας στο 69%.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία, μόνο δύο ποδοσφαιριστές έχουν καλύτερα νούμερα σε ολόκληρο το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Στην κορυφή βρίσκεται ο Πέδρι με 100 μεταβιβάσεις στο επιθετικό τρίτο, με τον Ροντρίγκο Ντε Πολ να βρίσκεται στην 2η θέση με 97.

Φυσικά, πρέπει να σημειωθεί πως οι δύο πρώτοι αγωνίζονται σε Ισπανία και Αργεντινή, οι οποίες είναι μέσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ