Μεγάλη απώλεια για την Αργεντινή- «Εκτός» ο Ντι Μαρία, ποιος πήρε τη θέση του στην εντεκάδα

Μεγάλη απώλεια για την Αργεντινή- «Εκτός» ο Ντι Μαρία, ποιος πήρε τη θέση του στην εντεκάδα

Ο Άνχελ Ντι Μαρία δεν θα είναι απόψε στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι

Αν ο Λιονέλ Μέσι είναι ο Μπάτμαν για την εθνική Αργεντινής, τότε δεδομένα ο Άνχελ Ντι Μαρία έχει τον ρόλο του… Ρόμπιν. Το γεγονός λοιπόν ότι ο 34χρονος δεν κατάφερε απόψε να είναι έτοιμος για την αρχική εντεκάδα, αν μη τι άλλο δημιουργεί ένα σοβαρό θέμα συζήτησης γύρω από τους «Γκαούτσος» του Λιονέλ Σκαλόνι.

Ο κ. 127 συμμετοχές στην εθνική, που η παρουσία στο δεξί άκρο της επίθεσης προσφέρει πραγματικά μεγάλες δυνατότητες σε αυτόν τον 4-3-3 σχηματισμό που η Αργεντινή εμπιστεύεται πιστά, με τον Μέσι στην κορυφή σαν false 9 και τον σέντερ φορ (στην προκειμένη περίπτωση τον Χουλιάν Άλβαρες που αφήνει για δεύτερο σερί ματς στον πάγκο τον Λαουτάρο Μαρτίνες) να έρχεται από τον αριστερό διάδρομο.

Διαβάστε επίσης: Μουντιάλ: «Κέρδη» ο Ολυμπιακός στο… χρηματιστήριο

Ποια είναι η εντεκάδα της Αργεντινής όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο; Ε. Μαρτίνες, Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια, Ντε Πολ, Έντσο Φερνάντες, ΜακΆλιστερ, Πάπου Γκόμες, Μέσι, Άλβαρες. Λογικά λοιπόν θα δούμε τον Πάπου Γκόμες να ξεκινά σαν winger. Τον άσο της Σεβίλλης που δοκιμάστηκε στην πρεμιέρα σαν επιθετικός χαφ κόντρα στην Σαουδική Αραβία δίχως τέλος πάντων να… κλέψει την παράσταση.

Ποιο είναι το φοβερό στην ιστορία; Ο Άνχελ Ντι Μαρία και ο Πάπου Γκόμες έχουν μια μέρα διαφορά καθώς ο άσος της Γιουβέντους είναι γεννημένος στις 14 Φεβρουαρίου του 1988 και ο «αντικαταστάτης» του στις 15. Ο Ντι Μαρία εννοείτε πως θα είναι στον πάγκο, και αν τέλος πάντων χρειαστεί ίσως χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή.

Όσον αφορά την Αυστραλία, ο Γκρέιαμ Άρνολντ «κατεβάζει» την ομάδα του με σύστημα 4-3-3: Ράιαν – Μπέχιτς, Ντέγκενεκ, Ρόουλς, Σούταρ – Μπάκους, Ιρβάιν, Μόι – Λέκι, ΜακΓκρι, Ντιουκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ