ΑΓΓΛΙΑ – ΣΕΝΕΓΑΛΗ Live Streaming

ΑΓΓΛΙΑ – ΣΕΝΕΓΑΛΗ Live Streaming

ΑΓΓΛΙΑ - ΣΕΝΕΓΑΛΗ Live Streaming

ΑΓΓΛΙΑ – ΣΕΝΕΓΑΛΗ Live Streaming: Η Αγγλία πήρε άνετα την πρόκριση ως 1η από τον όμιλό της, αφού εκεί αντιμετώπισε τις ΗΠΑ, Ουαλία και το Ιράν. Στην πρεμιέρα, έφτασε σε νίκη επί του Ιράν με το εμφατικό 6-2, πριν μείνει στο 0-0 με τις ΗΠΑ. Την τελευταία αγωνιστική σφράγισε την πρωτιά στον όμιλο, μετά το 3-0 επί της Ουαλίας. Οι Άγγλοι, πήγαν με όνειρα στα γήπεδα του Κατάρ, ενώ στην αμέσως προηγούμενη μεγάλη διοργάνωση, στο Euro 2020, είχαν φτάσει μέχρι τον τελικό, όπου έχασαν το τρόπαιο από την Ιταλία.

 

Θετικό το δείγμα στα ματς των ομίλων για το σύνολο του Σάουθγκεϊτ, με την Αγγλία να δείχει ικανότητα στο σκοράρισμα και παίκτες όπως οι Σάκα, Ράσφορντ και Φόντεν να εντυπωσιάζουν. Μπορεί να πέτυχε 9 γκολ σε τρεις αγώνες, όμως ο Χάρι Κέιν ακόμη δεν έχει πετύχει γκολ στο Μουντιάλ 2022, του Κατάρ.

 

Στόχος η πρόκριση στη φάση των προημιτελικών, όμως για να συμβεί αυτό, πρέπει πρώτα να αποκλείσει τη Σενεγάλη. Στη συνέχεια, αν προκριθεί, διασταυρώνεται με το νικητή του ζευγαριού Γαλλία – Πολωνία που παίζει νωρίτερα.

 

Αγγλία – Σενεγάλη: Η ανάλυση του αγώνα

 

Η Σενεγάλη πάλεψε σκληρά και πήρε την πρόκριση από τον Α’ Όμιλο, όπου 1η τερμάτισε η Ολλανδία. Ηττήθηκε στην πρεμιέρα (0-2) από τους Ολλανδούς, όμως στη συνέχεια νίκησε το Κατάρ (3-1) και πήγε σε ματς… τελικό απέναντι στο Εκουαδόρ για να παλέψει για την πρόκριση. Είχε την πολυτέλεια να πηγαίνει για δύο αποτελέσματα, με τη νίκη με 2-1 να της χαρίζει τη 2η θέση και την πρόκριση στα νοκ αουτ τους Μουντιάλ 2022. Χωρίς τον Μανέ, που δεν έχει αγωνιστεί λόγω τραυματισμού στο τουρνουά, θα ψάξει τη μεγάλη έκπληξη απέναντι στην ποιοτική Αγγλία.

 

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Αγγλία και Σενεγάλη είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Κυριακής.

 

ΑΓΓΛΙΑ – ΣΕΝΕΓΑΛΗ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ