Συγκλονιστικός Άμραμπατ: Aποκάλυψε πως έπαιζε με ένεση και… λύγισε μπροστά στον ρεπόρτερ (pics, vid)

Συγκλονιστικός Άμραμπατ: Aποκάλυψε πως έπαιζε με ένεση και… λύγισε μπροστά στον ρεπόρτερ (pics, vid)

Ο Σοφιάν Άμραμπατ ήταν ένας ακούραστος «πολεμιστής» στην τεράστια πρόκριση του Μαρόκου κόντρα στην Ισπανία παίζοντας με ένεση όπως αποκάλυψε ο ίδιος ενώ δάκρυσε μετά τον τεράστιο άθλο της ομάδας της Αφρικής μπροστά στον ρεπόρτερ.

Ο Σόφιαν Άμραμπατ ήταν συγκλονιστικός στην τεράστια πρόκριση του Μαρόκου κόντρα στην Ισπανία στους «16» του Μουντιάλ στο Κατάρ πραγματοποιώντας μυθική εμφάνιση.

«Ακούραστος» για 120 λέπτα ο μέσος της Φιορεντίνα «καθάριζε» τα πάντα στην μεσαία γραμμή χωρίς να σταματάει να τρέχει και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που τα «λιοντάρια του Άτλαντα» βρίσκονται στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης: Λιβάκοβιτς – Μπόνο: Δύο ξεχωριστοί «Superman» (pics)

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό βέβαια στην όλη κατάσταση είναι πως ο Μαροκινός μέσος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, έπαιζε στον αγώνα με ένεση ενώ θεωρούταν και αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή.

Μετά τον τεράστιο άθλο της χώρας του απέναντι στην «φούρια ρόχα» τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ συγκινημένος αυτή τη στιγμή. Ήταν άγνωστο αν θα μπορούσα να παίξω. Το προηγούμενο βράδυ ήμουν ξύπνιος μέχρι τις 3 τα ξημερώματα , ενώ έκανα και ένεση πριν το ματς. Αλλά δεν μπορούσα να εγκαταλείψω τους συμπαίκτες μου και τη χώρα μου».

Έπειτα ο Άμραμπατ συγκινημένος από το επικό επίτευγμα της χώρας του λύγισε μπροστά στον ρεπόρτερ, ο οποίος τον αγκάλιασε.

Η μυθική αυτή εμφάνιση του Μαροκινού μέσου δεν πέρασε απαρατήρητη από τα social media καθώς πολλοί ήταν αυτοί, και δικαίως,  που τον παρομοίωσαν με πολεμιστή ποστάροντας διάφορες εντυπωσιακές εικόνες.

Μάλιστα κάποιες από αυτές τις εικόνες αναδημοσίευσε και ο ίδιος ο Άμραμπατ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ