Ο Νόρντιν Άμραμπατ θα είναι πάντα περήφανος για τον αδερφό του (pics)

Ο Νόρντιν Άμραμπατ θα είναι πάντα περήφανος για τον αδερφό του (pics)

Η ψυχή και η καρδιά του Μαρόκου έχει ονοματεπώνυμο: Σοφιάν Άμραμπατ.

Τα όσα έκανε κόντρα στην Ισπανία είναι πολύ πιθανό να του εξασφαλίσουν το… εισιτήριο για το πιο υψηλό επίπεδο. Έκοβε και έραβε στο χώρο του κέντρου, δένοντας «κόμπο» την καλοκουρδισμένη τριάδα του Λουίς Ενρίκε. Ο αδερφός του Νόρντιν Άμραμπατ, Σοφιάν, πήρε το… πορτοφόλι των Μπούσκετς, Γκάβι, Πέδρι και συνέβαλε τα μέγιστα στη μεγάλη επιτυχία του Μαρόκου.

Ζίγιες και Χακίμι είναι τα δύο μεγάλα ονόματα. Τα «φώτα» δικαίως έπεσαν και στον τερματοφύλακα Μπόνο, που κατέβασε ρολά στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι. Ωστόσο, κάτι παραπάνω από το λιθαράκι του στην πρόκριση του Μαρόκου προσέθεσε και ο Σοφιάν Άμραμπατ. Ο 26χρονος παίκτης έκανε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο του Education City Stadium, με την αρμάδα του Ουαλίντ Ρεγκραγκί να πανηγυρίζει την ιστορική πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ του Κατάρ.

Διαβάστε επίσης: Η απίστευτη εξέλιξη με τον Μοχαμάντι: Από το… πωλητήριο στο χειρουργείο

Ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στο χώρο της μεσαίας γραμμής για το Μαρόκο δεν είναι άλλος από τον αδερφό του Νόρντιν, κάτι που φάνηκε και κόντρα στη «Φούρια Ρόχα». Ο άσος της Φιορεντίνα δε «μάσησε» κόντρα στο φαβορί του ζευγαριού, κατάπιε κάθε σπιθαμή του γηπέδου και έδωσε τα πάντα για την εθνική ομάδα της χώρας του. Πρώτος και νικητής σε όλες τις μονομαχίες, φοβερή ακρίβεια στις πάσες και ασταμάτητο τρέξιμο συνέθεσαν το σκηνικό της εντυπωσιακής εμφάνισης του Σοφιάν Άμραμπατ κόντρα στην Ισπανία. Μια εμφάνιση που οδήγησε και σε καθολική αποθέωση στα social media.

Και γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή η παρουσία του Άμραμπατ κόντρα στην Ισπανία, αν βάλουμε στην εξίσωση και τις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς: «Είμαι πολύ συγκινημένος αυτή τη στιγμή. Ήταν άγνωστο αν θα μπορούσα να παίξω. Το προηγούμενο βράδυ ήμουν ξύπνιος μέχρι τις 3 τα ξημερώματα , ενώ έκανα και ένεση πριν το ματς. Αλλά δεν μπορούσα να εγκαταλείψω τους συμπαίκτες μου και τη χώρα μου». Με ένεση αγωνίστηκε ο 26χρονος, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους τους συμπαίκτες του. Πείσμωσε, δεν το έβαλε κάτω και τελικά έκανε δύσκολη τη… ζωή των χαφ της αρμάδας του Λουίς Ενρίκε.

«Είμαι περήφανος για τον αδερφό μου. Αν μπορείς να παίξεις έτσι σε ένα Μουντιάλ και σ’ αυτόν τον όμιλο σημαίνει ότι έχεις πολύ ταλέντο». «Δεν με εκπλήσσει που αρκετές από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη κάνουν από τώρα ουρά για να τον αποκτήσουν», είχε δηλώσει σε ολλανδική εφημερίδα ο Νόρντιν Άμραμπατ. Τα βλέμματα σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων είναι στραμμένα στον Σοφιάν, που μοιάζει πιο έτοιμος από ποτέ για το step up. Λίβερπουλ και Τότεναμ είναι δυο ομάδες που έχουν σημειωμένο στο μπλοκάκι τους το όνομα του 26χρονου, που αποτελεί βασικό γρανάζι στη Φιορεντίνα. Είναι δεδομένο πως θα γίνει… μάχη για την απόκτησή του, με τον αδερφό του άσου της ΑΕΚ να έχει ήδη «σπάσει» και το μεταγραφικό «φράγμα» των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Το Μαρόκο γράφει ιστορία και έχει για μπροστάρη τον Σοφιάν Άμραμπατ. Με τις εμφανίσεις του στο Κατάρ, ο 26χρονος… υπογράφει την εκτόξευσή του και σε συλλογικό επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ