Η Ισπανία επέστρεψε… μισή από το Κατάρ (vids)

Η Ισπανία επέστρεψε… μισή από το Κατάρ (vids)

Η Ισπανία γνώρισε απρόσμενο αποκλεισμό στη φάση των «16» του Μουντιάλ από το Μαρόκο με την αποστολή της «Φούρια Ρόχα» να επιστρέφει στη Μαδρίτη... λειψή.

Νωρίτερα από το αναμενόμενο, η εθνική Ισπανίας επέστρεψε…σπίτι της, μετά το χθεσινό αποκλεισμό στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το Μαρόκο, στη διαδικασία των πέναλτι.

Οι Ισπανοί διεθνείς, έφυγαν σήμερα στις 08:00 από το Πανεπιστήμιο του Κατάρ, όπου έμεναν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Μουντιάλ, για να πάνε στο αεροδρόμιο και να ταξιδέψουν στη Μαδρίτη, όπου έφτασαν στις 5:40 μ.μ., στο αεροδρόμιο Barajas.

Διαβάστε επίσης: Το εργοστάσιο… παιχνιδιών της Μπενφίκα και η μια ακόμη απόδειξη για τον Σάντος

Μόνο 14 παίκτες μαζί με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπιάλες και τον προπονητή Λουίς Ενρίκε, πέταξαν για τη Μαδρίτη. Στο αεροπλάνο, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Marca, επιβιβάστηκαν οι:

Σαράμπια, Μπάλντε, Λαπόρτ, Γκάβι, Μπουσκέτς, Πάου Τόρες, Φεράν, Ντάνι Όλμο, Ουνάι Σιμόν, Γέρεμι Πίνο, Πέδρι, Ανσού Φάτι, Νίκο Γουίλιαμς και Νταβίντ Ράγια.

Οι υπόλοιποι από τους Ισπανούς διεθνείς, σύμφωνα με την Mundo deportivo, έμειναν στη Ντόχα, προκειμένου να βρεθούν με τις οικογένειές τους και θα ταξιδέψουν μόνοι τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ