Λορίς για Κέιν: «Του έστειλα μήνυμα μετά το παιχνίδι – Δεν έχω αμφιβολία πως θα έχει το κεφάλι του ψηλά» (vid)

Λορίς για Κέιν: «Του έστειλα μήνυμα μετά το παιχνίδι – Δεν έχω αμφιβολία πως θα έχει το κεφάλι του ψηλά» (vid)

Ο Λορίς σε δηλώσεις είπε ότι έστειλε μήνυμα στο Κέιν μετά την πρόκριση της Γαλλίας επί της Αγγλίας με σκορ 2-1 στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Η Γαλλία πήρε μια σπουδαία πρόκρισης επί της Αγγλία με σκορ 2-1 στα προημιτελικά του Μουντιάλ στο Κατάρ με τον Χάρι Κέιν να είναι ο μοιραίος για τα «τρία λιοντάρια» καθώς αστόχησε σε πέναλτι στο 84′ και έχασε την ευκαιρία να φέρει την αναμέτρηση στα ίσα.

Ο τερματοφύλακας των «τρικολόρ», Ούγκο Λορίς, δήλωσε πως μίλησε με τον επιθετικό της Τοτέναμ μετά τον προημιτελικό μέσω μηνυμάτων ενώ υποστήριξε πως είναι βέβαιος πως ο Κέιν θα κρατήσει το κεφάλι του ψηλά.

Όσα δήλωσε: 

«Έστειλα μήνυμα μετά το παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολο να βρω τις λέξεις αμέσως μετά το παιχνίδι. Νομίζω χρειάζεται ξεκούραση. Είναι δύσκολη ώρα για την αγγλική ομάδα και τον Χάρι. Αλλά νομίζω πως μπορεί να είναι χαρούμενος, χαρούμενος για ό,τι έχει κάνει για την ομάδα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στην ιστορία του ποδοσφαίρου πολλοί κορυφαίοι παίκτες έχουν χάσει σημαντικά πέναλτι, όπως ο Μέσι, ο Ρονάλντο, ο Εμπαπέ. Δεν έχω αμφιβολία πως ο Χάρι θα έχει το κεφάλι του ψηλά και θα βοηθήσει την Τότεναμ και την εθνική Αγγλίας» δήλωσε συγκεκριμένα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ