«Βόμβες» από τον κροατικό Τύπο: «Η FIFA θέλει να πάρει το Μουντιάλ ο Μέσι»

«Βόμβες» από τον κροατικό Τύπο: «Η FIFA θέλει να πάρει το Μουντιάλ ο Μέσι»

Οι Κροάτες μια μέρα μετά τον αποκλεισμό από την Αργεντινή εξαπέλυσαν επίθεση κατά της FIFA, λέγοντας πως επιθυμεί να δώσει το Μουντιάλ στον Λιονέλ Μέσι.

Η Αργεντινή επικράτησε με 3-0 της Κροατίας στον ημιτελικό του Μουντιάλ και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της Κυριακής, όπου περιμένει τον αντίπαλο της από το αποψινό ματς της Γαλλίας με το Μαρόκο.

Η αλμπισελέστε προηγήθηκε με πέναλτι του Λιονέλ Μέσι στο ματς, ενώ τα άλλα δυο τέρματα τα πέτυχε ο εκπληκτικός Χούλιαν Άλβαρες, όμως στην Κροατία είναι έξαλλοι με τη FIFA και τα όσα συμβαίνουν στο Κατάρ.

Συγκεκριμένα, μια μέρα μετά τον αποκλεισμό της Κροατίας τα ΜΜΕ στη χώρα έχουν ξεσπαθώσει κατά της παγκόσμιας ομοσπονδίας, υπογραμμίζοντας πως η FIFA πιέζει με κάθε μέσο για να σηκώσει το Μουντιάλ την ερχόμενη Κυριακή ο Λιονέλ Μέσι. Μάλιστα, ο βασικός λόγος που εξαπολύουν επίθεση κατά της ομοσπονδίας είναι το πέναλτι που δόθηκε υπέρ της Αργεντινής, αλλά και η γενικότερη αντιμετώπιση της αλμπισελέστε.

«Το γεγονός ότι ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχθηκε παίκτης του αγώνα (και όχι ο Χούλιαν Αλβάρες που κέρδισε το πέναλτι και σκόραρε 2 φορές) το αποδεικνύει», αναφέρει η «Sportske Novosti».

Η «Slobodna Dalmacija», κατηγορεί τον Μασιμιλιάνο Ιράτι, τον ίδιο VAR του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018: «Έχει πάρει ξανά αποφάσεις εναντίον της Κροατίας. Απλά λάθη αξιολόγησης;» αναρωτήθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ