Ο Μέσι, ο Εμπαπέ, ο Μπάτμαν και ο Ρόμπιν (pics, vids)

Ο Μέσι, ο Εμπαπέ, ο Μπάτμαν και ο Ρόμπιν (pics, vids)

Μέσι και Εμπαπέ πρωταγωνιστούν σε αυτόν τον μεγάλο τελικό, ωστόσο και οι δύο έχουν φτάσει ως εδώ έχοντας στο πλάι τους δύο άξιους συμπαραστάτες.

Το μεγάλο «ραντεβού» έκλεισε οριστικά. Αργεντινή και Γαλλία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον μεγάλο τελικό της Κυριακής στο στο «Lusail Stadium». Εκεί η Αργεντινή θα βρει τη Γαλλία. Σε ένα repeat του μεταξύ τους αγώνα στο περασμένο Μουντιάλ το 2018 στη Ρωσία.

Τα πρόσωπα «κλειδιά» είναι φυσικά δύο. Ένα από την «Αλμπισελέστε» και ένα από τους «τρικολόρ». Δύο συμπαίκτες οι οποίοι ωστόσο θα γίνουν… εχθροί για τουλάχιστον 90 λεπτά. Ένα ιστορικό παιχνίδι τόσο για τον Μέσι, όσο και για τον Εμπαπέ. Ο Αργεντινός θέλει να κλείσει την καριέρα του, κατακτώντας τον μεγαλύτερο και μοναδικό τίτλο που του λείπει, την ώρα που ο Γάλλος θέλει να σηκώσει το Μουντιάλ για 2η φορά στην καριέρα του, όντας 24 ετών!

Διαβάστε επίσης: Μέσι – Εμπαπέ: Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον με φόντο το ulitmate prize (pics, vids)

Ένας ονειρικός τελικός για πολλούς λόγους. Μόνο και μόνο τα ονόματα και οι φανέλες των ομάδων αρκούν για να δώσουν αυτό το… κάτι παραπάνω στον φίλαθλο. Οι δύο πρωταγωνιστές ωστόσο το απογειώνουν, με τα… backstages stories να «εκτοξεύουν» το μεγαλύτερο ραντεβού της τετραετίας.

Ωστόσο για να φτάσουν ως αυτό το ραντεβού και οι δύο χρειάστηκαν από έναν άξιο συμπαραστάτη στην επίθεση. Όπως ο Μπάτμαν, έχει τον Ρόμπιν, έτσι και οι συγκεκριμένοι δύο έχουν τους συμπαραστάτες τους.

Ο λόγος για τους Χούλιαν Άλβαρες και Ολιβιέ Ζιρού. Δύο επιθετικοί που τη… μυρίζουν. Που ξέρουν που βρίσκεται ακριβώς το πλεκτό. Κάτι το οποίο άλλωστε το έχουν αποδείξει και στα γήπεδα του Κατάρ.

Ο νεαρός Αργεντινός επιθετικός έχει σκοράρει τέσσερα γκολ σε αυτό το Μουντιάλ, πίσω μόνο από Εμπαπέ και Μέσι που έχουν πέντε. Ο pulga, με τον φορ της Σίτι έχουν μαζί τα 9 από τα 12 γκολ της «Αλμπισελέστε» σε αυτό το Μουντιάλ, δείγμα και της φοβερής χημείας που έχουν οι δυο τους.

Από την άλλη, το επίσης «καυτό» δίδυμο της Γαλλίας. Όπως και το δίδυμο της Αργεντινής, έτσι και αυτό της Γαλλίας έχει σκοράρει 9 γκολ στο Κατάρ. 9/13 που έχουν οι «τρικολόρ» σε ολόκληρο το Μουντιάλ.

Για τον Ζιρού ωστόσο το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο θα μείνει στην ιστορία και για άλλους λόγους, καθώς κόντρα στους Πολωνούς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Γαλλίας, ξεπερνώντας τον Τιερί Ανρί. Ένας τίμιος γκολτζής που όποτε χρειάζεται «φωνάζει»… παρών.

Μπορεί ο Μέσι με τον Εμπαπέ να κεντρίζουν δικαίως κιόλας, τα φώτα, ωστόσο δεν γίνεται να μείνουν εκτός συζήτησης οι δύο… Ρόμπιν που έχουν στο πλάι τους. Είναι δεδομένη ότι τόσο ο Σκαλόνι, όσο και ο Ντεσάμπ θα χρειαστούν τους δύο τους στον τελικό, ώστε να δώσουν αυτό το έξτρα boost που θα ψάξουν οι δύο πρωταγωνιστές των ομάδων…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ