Απίθανος Μπενεντέτο: Έφυγε από την προετοιμασία της Μπόκα για να πάει να δει στο Κατάρ την Αργεντινή (vid)

Απίθανος Μπενεντέτο: Έφυγε από την προετοιμασία της Μπόκα για να πάει να δει στο Κατάρ την Αργεντινή (vid)

«Μυθικός» Ντάριο Μπενεντέτο, έφυγε από την προετοιμασία της Μπόκα Τζούνιορς και ταξίδεψε στο Κατάρ με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά τον ιστορικό τελικό της Αργεντινής με τη Γαλλία!

Σε ρυθμούς τελικού Παγκοσμίου Κυπέλλου κινείται εδώ και μερικά 24ωρα ο ποδοσφαιρικός πλανήτης. Αργεντινή και Γαλλία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον μεγάλο τελικό της Κυριακής στο στο «Lusail Stadium». Εκεί η Αργεντινή θα βρει τη Γαλλία. Σε ένα repeat του μεταξύ τους αγώνα στο περασμένο Μουντιάλ το 2018 στη Ρωσία.

Μια ευκαιρία για εκδίκηση για την Αργεντινή, η οποία θα έχει στο πλευρό της για άλλη μια φορά τον «τρελαμένο» λαό της. Δεν θα μπορούσε να συμβεί και διαφορετικά δηλαδή, καθώς οι οπαδοί της «Αλμπισελέστε» έχουν κάνει παραπάνω από αισθητή την παρουσία τους στο Κατάρ αυτές τις τελευταίες εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης: Ελεύθερος ο Κώστας Αντετοκούνμπο για Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκό

Στις κερκίδες του «Lusail» θα βρεθεί μάλιστα και ο Ντάριο Μπενεντέτο, ο επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς. Παρότι ο Αργεντινός επιθετικός ακολουθεί αυτή τη στιγμή την προετοιμασία της Μπόκα, αποφάσισε να ταξιδέψει στο Κατάρ για να παρακολουθήσει από κοντά τον μεγάλο και ιστορικό τελικό της πατρίδας του απέναντι στους Γάλλους.

Μάλιστα, λίγο πριν από την αναχώρηση του, ο Μπενεντέτο ευχαρίστησε στον αέρα, για την ειδική άδεια που του δόθηκε από τον Ρικέλμε, ο οποίος είναι ο αντιπρόεδρος της Μπόκα τα τελευταία χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ