Ελεύθερος ο Κώστας Αντετοκούνμπο για Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκό

Ελεύθερος ο Κώστας Αντετοκούνμπο για Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκό

Ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι από το βράδυ της Παρασκευής (16/12) ο Κώστας Αντετοκούνμπο με τους Σικάγο Μπουλς να ανακοινώνουν την αποδέσμευση του.

Ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι από το βράδυ της Παρασκευής (16/12) ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Οι Σικάγο Μπουλς ανακοίνωσαν ότι αποδέσμευσαν τον 25χρονο Έλληνα ψηλό, για να δώσουν Two-Way συμβόλαιο στον γκαρντ Κάρλικ Τζόνσον.

Έτσι πλέον ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση του τόσο για την Φενέρμπαχτσε όσο για τον Παναθηναϊκό, μιας και αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός 74-68: Όταν το γύρισε, τρόμαξε να κερδίσει

Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη έναν αθλητικό ψηλό για να του δώσει επιπλέον λύσεις στη ρακέτα κι ο «Kostas» πληροί τις προδιαγραφές. Μέσα σε όλα, είναι κι Έλληνας, κάτι πολύ σημαντικό για μία ομάδα με ήδη οχτώ ξένους στο ρόστερ, έστω κι αν ο Άντριου Άντριους είναι εκτός πλάνων εδώ κι αρκετό καιρό. Επίσης, διαθέτει κι εμπειρία στην Ευρωλίγκα από τη θητεία του στη Βιλερμπάν την περασμένη χρονιά (5,8π., 2,6ρ. σε 13′).

Όσον αφορά την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ο Έλληνας τεχνικός θέλει να προσθέσει στην φαρέτρα του μικρό αδελφό του Γιάννη, έχοντας μάλιστα και πλήρη εικόνα του τι μπορεί να κάνει από το πρόσφατο Ευρωμπάσκετ.

Σε 12 αγώνες στη G-League είχε 11.7 πόντους (67% στα σουτ), 6.4 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 1.3 μπλοκ ανά 29 λεπτά, ενώ ο Κάρλικ Τζόουνς, είχε 20.9 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 7.7 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ