Μόνο ο… Drake έχασε από τον θρίαμβο της Αργεντινής

Μόνο ο… Drake έχασε από τον θρίαμβο της Αργεντινής

Ο γνωστός ράπερ Drake είχε ποντάρει 1 εκατ. δολάρια στη νίκη της Αργεντινής απέναντι στη Γαλλία στον τελικό, ωστόσο η Αλμπισελέστε κατέκτησε τον τίτλο στα πέναλτι και όχι στην κανονική διάρκεια, με τον Καναδό να συνεχίσει το σερί του με... «κουβάδες».

Η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι είναι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, μετά από έναν μυθικό τελικό, επικρατώντας της Γαλλίας στα πέναλτι (2-2 κ.α, 3-3 παρ., 4-2 πεν.). Η «Αλμπισελέστε» κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο για 3η φορά και το πρώτο μετά από 36 χρόνια, ωστόσο δεν κατάφερε να… «σπάσει» και μια κακοδαιμονία σχετικά με τον Καναδό ράπερ Drake.

Ο πασίγνωστος τραγουδιστής πριν την έναρξη του τελικού είχε κάνει γνωστό πως είχε ποντάρει 1 εκατ. δολάρια στο να νικήσει την αναμέτρηση η Αργεντινή και η αλήθεια είναι πως δεν ήταν λίγοι αυτοί που φοβήθηκαν, και όχι αδίκως.

Διαβάστε επίσης: Το τρόπαιο στον ουρανό από τον Μέσι – Στην κορυφή του κόσμου και επίσημα η Αργεντινή (vid)

Ο παγκόσμιας φήμης ράπερ συνηθίζει να στοιχηματίζει υπέρογκα ποσά και τις περισσότερες φορές πηγαίνει… κουβά. Μόλις τον περασμένο Οκτώβριο πόνταρε 617.000 ευρώ στη νίκη της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», με τη Βασίλισσα να του χαλάει την έμπνευση καθώς επικράτησε 3-1. Και δεν είναι μόνο αυτό. Σε όλα τα στοιχήματα που έχει ποντάρει ποσό άνω των 400.000 δολαρίων, κυρίως σε αγνες NFL, πάντα καταλήγει χαμένος.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως η παρέα του Μέσι θα καταφέρει να «σπάσει» την κατάρα του Drake και να τον κάνει πλουσιότερο κατά 1,7 εκατ. δολάρια, ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε άλλη άποψη καθώς με τα δύο γκολ που πέτυχε και έστειλε τον τελικό στην παράταση, έστειλε και τον ράπερ πίσω στον «κουβά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ