Ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον αποκλεισμό από το… Μουντιάλ ο Ράμσεϊ

Ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον αποκλεισμό από το… Μουντιάλ ο Ράμσεϊ

Ο Άαρον Ράμσεϊ φαίνεται πως έχει πάρει βαριά τον αποκλεισμό της Ουαλίας από τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αν και πέρασαν ήδη τέσσερις εβδομάδες απ’ τον τελευταίο αγώνα της Εθνικής Ουαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αυτόν που έδωσε με την Αγγλία (29/11, 3-0), έχοντας ήδη αποκλειστεί από τα νοκ-άουτ της διοργάνωσης, ο Άαρον Ράμσεϊ δεν έχει επιστρέψει ακόμη στις προπονήσεις της Νις, με του ανθρώπους της γαλλικής ομάδας να επιβεβαιώνουν την απουσία του την Τρίτη (27/12).

«Όχι, δεν επέστρεψε», τόνισε ο προπονητής της ομάδα της Νικαιας Λουσιέν Φαβρ σε συνέντευξη Τύπου, συμπληρώνοντας πως δεν έχει μιλήσει απευθείας με τον παίκτη του απ’ το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 κι επισημαίνοντας πως «…του ήταν δύσκολο να αποδεχθεί τον αποκλεισμό της Ουαλίας.

Ήταν πολύ απογοητευμένος με το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αφιερώνει χρόνο για να ανακάμψει πνευματικά. Αυτός είναι ο λόγος…», κατέληξε στη συνέντευξη Τύπου ο Φαβρ, χωρίς να δώσει επιπλέον πληροφορίες για τον παίκτη του.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Νις, η διοίκηση του συλλόγου, η Ineos (εταιρία στην οποία ανήκει το γαλλικό κλαμπ) και ο αθλητικός διευθυντής Ντέιβ Μπρέιλσφορντ έχουν ήδη κάνει σύσκεψη για να δουν το πώς θα διαχειριστούν αυτό το πολύ «ευαίσθητο» θέμα.

Ο 32χρονος Ράμσεϊ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Νις έως το καλοκαίρι του 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ