Ισπανία : Τόπο στα νιάτα από τον  Λουίς Ενρίκε (Pic)

Ισπανία : Τόπο στα νιάτα από τον Λουίς Ενρίκε (Pic)

Φουλ ανανεωμένη η εθνική ομάδα της Ισπανίας στις κλήσεις ενόψει των αναμετρήσεων με Γερμανία και Ουκρανία για το Nations League.

Μία εξαιρετικά ανανεωμένη εθνική Ισπανίας θα εμφανιστεί στις αναμετρήσεις του Σεπτεμβρίου για το Nations League. Ο Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε σήμερα την αποστολή για τα ματς με τη Γερμανία (3/9 στη Στουτγκάρδη) και την Ουκρανία (6/9 στο «Αλφρέδο ντι Στέφανο»), επιφυλάσσοντας αρκετές εκπλήξεις.

Το ανερχόμενο αστέρι της Μπαρτσελόνα, Ανσού Φατί, ο 22χρονος Όσκαρ Ροντρίγκεθ της Ρεάλ (ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε ως δανεικός στη Λεγανές), ο 19χρονος σέντερ μπακ της Μάντσεστερ Σίτι, Έρικ Γκαρσία, ο 20χρονος Φεράν Τόρες της Βαλένθια, ο Αντάμα Τραορέ της Γουλβς και ο Μικέλ Μερίνο της Σοσιεδάδ είναι τα καινούρια πρόσωπα στην 24άδα, από την οποία απουσιάζουν ονόματα όπως του Ζόρντι Άλμπα, του Ίσκο, του Σαούλ, του Θεμπάγιος, του Μοράτα και του Αλκάθερ.

Επιστρέφουν στους «ρόχας» ο Τιάγκο και ο Ασένσιο, ενώ ως τρίτος τερματοφύλακας (πίσω από τους Ντε Χέα και Κεπά) επελέγη ο Ουνάι Σιμόν της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ